hava gebzede güzel meli topla elemanları atlayın gelin gebzeye takılalım drag yapalım mangal yapalım alkol alalım bi sinerji olsun
hava gebzede güzel meli topla elemanları atlayın gelin gebzeye takılalım drag yapalım mangal yapalım alkol alalım bi sinerji olsun
bebbesım su an sanaıdeyım ıslerım vardı onları hallettımm bırazdan cıkıcam ıraz turlarım sonra eve gıderımmyanı sımdı kahvaltı yaptım mangal ıcın baska bır zaman gelıcem yanına
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
masallah iki aracada![]()
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
haberimiz olmuyorki bizde gelelim eğlenmek icin
bidahaki haftaya pazar buyrun gelin 3den sonra geniş geniş takılalım polissiz jandarmasız mangalımızı yapalım drağımızı yapalım eğlenelim dedikodu yapalımbuyrun gelin
maşallah araçlara
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
yokki vtecimiz gelelim drag yapalım tamda ilgi alanıma girer yaniçürüttük vteclerin hepsinis stock da kalmadıki elimizde
![]()
vtkin varkende gelmedinki burak vtekin yoksa vteki olan arkadaşların var vtek olmasıda sartdeğil nemarkaolursa olsun toplanın gelin mekan ver belli 0dan 260kmh çıkabileceğiniz bir yol nezaman gelmek isterseniz alo diyin yapalım burda bi organizasyon toplanalım bişiler yapalım
abi headers var araçta ve egzos filan herşey stock..
yazık boğma arabayı be abi
maşallah ikisinede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)