Kadran videosu ne yalan söyliyim beni pek de tatmin etmedi.
Printable View
Video felan var açamadım,ben aynı tayyarın rbc si gibi bir manifolt yapacam bakalım nassı olacak..verim alamassak döte kaçenzi :hahaha:
şanzıman ne koydunuz? k4m şanzımanı da konulabilir, 6700 devirde 235 te keser...laguna 14o lık şanzımanı 6700 devrde 243 görür...
ben de bi manifold yapıyorum, bekle istersen kadir abi :)
Ben yaptım bile :hehe: Ama kartondan :D Prototip hazır. İsteyen olursa satarım. Kendimi biran için Alper hoca gibi hissettim yanlız :D
muhahahaha :D kartondan sıgara olur manıfold zor
manifold konusnda umutsuzum ben, inşallah custom dizayn emme manifoldu ile verim alır kadir abiler, egzoz tamam da emme başka bir hikaye..
Yazılım desteği olmadan bişey olmaaaz :redspotda
Destekleyin benii :D
yazılımın dışında bence manifold dizaynını kafadan yapmak imkansız daha doğrusu her pistona farklı hava gider kötü sonuçlar doğurabilir. mühendislik programı kullanmak lazım, çizimler hava akımları.. en güzeli itb:D
en az 4 tane var onu biliyorum, sen de alırsan en az 5 olur daha ne olsun ;)
f1 start ı gibi bir anlatım mükemmel :D
Erhan hani bişi denicektik hatırladınmı :) sınavların bitsin yapışıcam sana.
Valla utku senin şu manifoldun ününü çok duyduk, flow değerleride muazzam, araba üstünde güzel bir ayar yapıp tam nekadar güç vereceğini görmek lazım. ITB kadar olmasa bile ona yakın bişiler çıkartıcak gibi duruyor :icon_tup: İlk denemeleri benim araçta yapıyoruz dimi :)
Bide fizikçi var burda :D Yakında aya göndeririz RS i dimi :D