FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Giselere (gramina kadar olcen) kantar koyulsun istiyoruz, fabrikasyon filtre onu havalandirma boslugu istiyoruz, roll yapacak araclarin jant-lastik, sokulme-dikilme farki olmasin istiyoruz, olcaksa kıllısı olsun istiyoruz, okan in ban i acilsin istiyoruz, dyno lar yere veren gucu tam anlamiyla cikarsin istiyoruz..
Ha bi de penguenler usumesin istiyoruz![]()
Slm Batu bence de hayırlı bir is olmus![]()
Sanzımanın icinden kesinlikle uzun (standart) cıkması lazım ondan eminim de. Ekstradan yolladıgımın kısa olması lazımdı. Yazlıga bakayım haberlesiriz.
Benim Megane RS enjektorleri ne oldu bu arada? Yaptınız mı ameliyatı? sonucları merak edıyoruz?
benım deneyıp gordugum tek basına 15/61 sadece 5 e bır nebze care olur ama clio cup sanzımanında oldugu gibi grup dislilerinin de oranlarının farklı oldugu bir sanzıman bulunur/yapılırsa o zaman tadından yenmez.
Bu banyo aynası değil difransiyel aynasıAnkara ya gelmişsin de beni aramamışsın gibi bir duyum aldım, küsüzde haberim mi yok acep?
Megi enjektörleri kuzu gibi yatıyor vallaİş yerinde pozisyon değişikliğinden yoğunluk arttı, bi pazar yapıcam umarım.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
güzel bi kısa olsa alınr takılır da %5 gereksiz..
cup şanzımanı gerçekten güzel bu arada.. bizzat gördüm![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bozuk rölanti valfi var satılık![]()
![]()
Akşam 8 de geldim otele girdim çalışmaya başladım gece 12 de yattım sabah 5 te kalktım 8 e kadar çalıştım 8 buçukta kahvaltı edip apar topar Sheratona geçtim konferansa girdim öğleden sonra 4 te çıktım arkadaşı aldım dosdoğru karanlığa kalmamak için geri İstanbula döndüm.
Bu tempo içinde arayamadım kanka kusura bakma. İlk geldiğim akşam sözüm ona çıkacaktım toplu bi roll yaparız diye düşünüyordum ama nerdee.
motora gırecek RS sahıplerıne satılık parcaların fıyatlarında guzellık yaparım modıfıye dusunen varsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)