olm ben sana ogut veriyorum ister degerlendir ister kulak arkasi et. Daha oncede sahsen vermistim hatirlarsan, dinledinmi bilmiyorum ;)
dragta konusalim evet aynen :D ismailin rekoru ortada gerisi eglence zaten :D
Printable View
eyvallah cenk sagolasin:) msky cok hizli daha da hizli olacak eminim ismail kafaya koydumu yapar.
Oz um tabiki kirilacak eger kendini, surelerini, arabani zorlarsan aks, sanzuman bir suru sey kirilacak kirilmadan olmaz, fakat yaristigimiz seylerden biride dayaniklilik ve sureklilik, yani yaris kirilmama yeri, onceden kirilacak yapilacak, cozulecek yarista kirilmayacak, bu bizim icinde boyle, benim kendi yaris arabamda tek kabul ettigim ariza motor arizasi baska hic biryerinden ariza istemiyorum mesala ona gore yapiyorum veya yapmaya calisiyorum.
Ismail sende o kadar kizma be abi, sende esprili sakalasmayi seven bir adamsin, her lafi ciddi alma dalgadir de gec, sana kizmak yakismiyor gazlamak yakisiyor;).
manisada gazlayalım ozaman :) hadi hayırlısı hepimize
En degerli zamanlar bizimle (iso335) :)
İstanbuldan hiç arac olmaması üzücü..?
İsmail abi kusura bakmayın.bugun usta söyledi site karışmış ne dedın sen dıye bana anlattı sasırdım valla.benım bu cumlenın buralara nasıl geldıgını anlamadım.demek ıstedıgım cok cıddı bır sekılde yanlıs anlasılmıs.soyledıgım cumleyı yanılıorsam soyleyın klımalı halı bıle mskya yeter gıbı anlamıssınız sanırım.kesınlıkle boyle bırseyı dusunerek fln yazdıgım bır cumle degıldı.khan adlı arkadasın yazdıgına karsılık klıma acık olsa da farketmez araba gercekten guclu bır araba cok etkılemez dıe soylemıstım.Bundan once kı yorumumda da msky hakkında yazıdıgmı gorebılırsınız.ayrıca bnım konya ya gelme sebebım msky dı bı kere.canlı olarak aracı gormek ıstedıgım ıcın geldım ve arkadas cevremızle yapılan ısın ne kdr cıddı oldugunu elde edılen sonucun profesyonelce yapılmıs mukemmel bır ıs oldugunu bır cok kere konusmusuzdur.bu yazıdan sonra da yanlıs anlasılıcak bır sey varsa yapacak bır sey yok.ozgun abı de bır cok sey yazmıs.yanlıs anlasılmadan dolayı dıye dusunuorum bunları da.bır dıp not olarakta kımse yalakalık yapma şak şak falan ısım olmaz.ne torg garajı tanırım nede bızzat ozgun yada ısmaıl abı ıle tanısmıslıgım yok.tamamen yarıs sever bırı olarak bsy yazdım.tekrar kusura bakmayın