masallah ıyı cesaret mekanları cennet olsun
masallah ıyı cesaret mekanları cennet olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
murat abi nin toprağı bol olsun mekanı cennet olsun
bu videoların cd sini vermişti bana çekildiğinin ertesi günü.beraber izlemiştik.![]()
Only Flying is Better...
Toprağı bol olsun diye gayrimüslümlere denir arkadaşlar, Cok büyük cesaret,hayatta olana acil sifalar vefat edene Allah rahmet eğlesin![]()
Murat abim .. Allah rahmet eylesin.. Gördüğüm en iyi motora binen kişiydi. Onunla uçup gitti..
Çok severdi bu şarkıyı, anısına
hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten çok iyi bir video direksiyonları çok sağlammış cesaretleri inanılmaz toprakları bol mekanları cennet olsun.
bende videoyu izlerken kendi kendime acaba bu adamlar hala yasıyormu demistim...
allah rahmet eylesin iyi kullanıyorlarmısda kendilerini frenleme konusunda o kadarda basırılı değillermis demekki yazık olmus...
yazık çok üzüldüm neye mi? otoyolda bu insanların sağ şeridi hatta emniyet şeridini kullanmak zorunda bırakan zihniyetlere!!! Yazık çok yazık insanlarımız halen bilinçlenmedi 80-90 km hız ile sol şeride yapışan araçlar olduğu sürece bu şekilde olacak kaza ve nihayetinde ölümlerde artacaktır.
gercekten cok ıyı kullanmıslar.nefesım kesıldı ızlerken.mekanları cennet olsun ınsallah
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Allah Rahmet Eylesin gerçekten süper kullanıyorlar ama bu gidişin sonunun kötü olacağı az çok belli olmuş çok üzücü böyle insanları kaybetmek![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
walla bence de ölmeyi seçmek bu.. o riski ne için göze alıcaksın ki?? Allah rahmet eylesin yazık olmuş
öncelikle allah rahmet eylesin
bu nasıl bir zihniyettir bu nasıl bir anlayıştır ordaki araçların 80-90 ile sol şeritte gitmeleri insanların bilinçsizliği yanlışı olarak görüyorsun fakat 2 teker üstünde kendi hayatını tehlikeye atmayı geçtim o yoldaki ailelerin hayatlarını tehlikeye atmak 300 km süratler ile emniyet şeridi dahil sağdan sola geçmek normal birşeymiş gibi nasıl algılayabiliyorsun anlamış değilim bu motor duygusu falan değil tamamen ölmek videoyu ilk açtığımda direk videoyu izledim bu adamlar fazla yaşamaz dedim ayrıyettende ekledim başkasının canını yakmazlar inş. diyerek çok iyi insanlar olabilir ama bu yol sadece motorcuların değil ve anlamadığım bir durum daha risk adrenalin verebilir fakat kendini riske atıyorsan adrenalindir bu.. eğer zevk için yolda bulunan tüm insanları riske atıyorsan bunun adı terördür ve bu terörüde destekleyen baya bir kişi var sanırım...
bir başka yönden düşünün aileniz ile yol alırken böyle bir motorcu adrenalin yaşayacak diye gelip arabanıza vursa çoluğunuz çoçuğunuz ananız babanız bu kazada can verse yeniden kalkıp diyecekmisiniz 80-90 la sol şeritten giden bilinçiz insanlar otoyolda bu insanların sağ şeridi hatta emniyet şeridini kullanmak zorunda bırakan zihniyetlere yazıklar olsun mu diyeceksiniz yazık vallahi yazık ama yazık olan o 80-90 la sol şeritten gidene değil bu tür motorlar ile kendi hayatından öte başkalarının hayatını hiçe sayanlara ve bunu normal görüp alkış tutanlara yazık...
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)