olm bi uyuyun lan bı uyuyun 7/24 rollıngtesınıs sewdıkelrınıs ozlemıyomu yawww bu 200cu rollınh:P
Printable View
olm bi uyuyun lan bı uyuyun 7/24 rollıngtesınıs sewdıkelrınıs ozlemıyomu yawww bu 200cu rollınh:P
Aga goruslerin cok iyi fakat fayda maliyet oranı derken tam olarak sunu kastediyorum,12 milyarlık bi tipo ile 20 milyarlık vtec i gecersen eger bu başarıdır cünkü max verimliliktir.
Ayrıca bir yerde biz rakip degiliz seninle cünkü üretim teknolojilerimiz zamanımız ve sınıflarımız ve fiyatlarımız da ayrı ki ben yarın bi gün seninle yuruyebilen bi s16 ortaya cıkarırsam eger bu benim için gercekten de cok buyuk başarı ve bu tuning işinin ozu olacak.
i_could...
dükkanın sahibi kankam sayılır beraber donuyoruz manisaya bi de karsısı pöjo bayisi parca bekliyorum orada aksama kadar.Hem bu kadar ugrasmasam bu arac nsıl boyle gitsin ne demişler bakarsan bag bakmazsan dag.Bizimki simdilik tepe dag oldugunda seninle yurur insallah...
i_could...
ya bnm mantığım şöle işlio 106 da öle bi arabaki dikkat etmeden gidersen arabayı dökersen sonra hangi parçasını deiştirirsen deiştir sesler hiç bitmiyo
en sonunda aynı bnm gibi dikkat eden birinden aldım arabayı o yüzden çok diikatli gidiorum,ben şehir içinde hiçbir zmn arkadaşlarımla aynı anda gidemem mesela geneldede dörtlüleri yakar sağdan sağdan dura dura giderim ara yollarda :)
Evet benim arac herseyiyle s16.Panjuru,paneli,tamponu hatta angel ları bile s16 angel ı.306 cı arkadaslarım baya ısrar ediyo hatta bi tanesi fiberden tampon yaptırmış cıkan orj gti tamponunu gondereyim tak diyo ama ben bu goruntuyu cok seviyorum.Cocuklugumda 306maxi ler vardı hala akşamları park ettikten sonra bakıp bakıp onlara benzetip yeniden hayran oluyorum:rolleyes:
i_could...
12 miyar 20 milyar olayına katılmıyorum
12 milyara alırsın 15 milyar harcar geçersin değişen bişi yok örnek turbo şahin 6-8 milyarlık araba subaru geçiyo ama bakalım o şahin ona kaça mal oluyo sorun çıkarıyomu ne yakıyo vs;)
bizim rakip olmadığımızada katılmıyorum yarışa girdikmi rakibiz sonuçta teknolaji değil güç önemli 1303 de giriyodu iyide yarışıyodu ben yarışta type-R geçen 205 GTİ gördüm
senin arabandanda efsane 206dan da eski nasıl olcek şimdi :D
he bu arada aklıma sormayı unuttum öncekş sayfalarda okuduğuma göre typer la kısalı vtec denemişler sonuç noldu tam olark örenebilrimiyim mümkünse
yarışa girdik mi tabiki de rakibiz ama bende o 205 ornegini verecektim tam senin aracla kıyaslamamk için onu degilde hazır izmirde olan tipo vti ornegini verdim.Fakat tekrar ediyorum benim icin hala rakip degiliz cünkü güclerimiz yapılarımız herseyimiz farklı eger oyle olmasaydı tüm dünyada golf gti,megane rs,falan degilde benim s16 ile anılırdın.Sanırım ne demek istedigimi tam olarak anlatabildim.
i_could...
yoktun valla olsan muhabbet ederdik azıcık:) otoshow zamanı bizim tipoyu olcturmeye gelmiştik,orada calışan arkadas sanırım adı Serkan sorarasan tam olarak hatırlatır sana.Ama gercekten de aracına orada da baya masallah demiştim,imzanda da gordukce diyorum...
i_could...