gecmekten kastin top speed mi yoksa belli araliklarmi belli araliklarsa ben serkani cok gordum honda gecerken...
Printable View
gecmekten kastin top speed mi yoksa belli araliklarmi belli araliklarsa ben serkani cok gordum honda gecerken...
honda peco meselesi değil yaw ben hiç izlemedim yani
geçildiğinide görmedim geçtiğinide görmedim burda maşallah herkezi geçiyoda:)
mert haklısın tabi videoları buraya koymuyomben aykut gibi yağdırırdım aslında ama youtubeda mevcut hepsi 3 sayfa kadar;)gti yazın çıkar hepsi benım ztn:)
erolla senle son videoyuda koyarım aslında ama gerek yok:)
senle 400 500 m de her turlu derim yada 1 de roll yaparıs o kadar diim sana vtec açık filanda anlamam öle:)
ayrıca bundan sora allah ne verdıyse basma yapmayalım top sppedı ıı olan alıo hız aralıkları koyalım zevkı ortaya cıksın;)
benle 400 500m denicen ha yada 1 de roll :) şakacı şey senii
madem okadar iddalısın hertürlü diyosun
400 500m 4-5km 1 de roll 2de roll 5 roll drag ne istiyosan yaparım ama busefer bedavaya olmaz;)
ayrıca 245 le giderken daha çok zevk alıyorum ben zevki ortaya çıkıyo ;)
sekonun videolarin hepsi youtube da mevcut gti yazinca zaten gti deil serkan cikio:p sen kankami takip etmemissin bence turkiyedeki sayili gazcilardan oldu adam valla... sahsen ben gecildigini nadir gordum gectigine cok sahit oldum...
206 gti rulezzzzz...!
o diilde benim kafam şu beyinli TypeR da kaldı:beuj:
serkan ne büyük adammışsın bee haberimiz ykmuş :)
serkan sen hiç posche,ferrari feLan denedin mi :D
bende denerim herzaman..ama üçkagıtçılık yaypıp peşpeşe kormalarla deil tabi;) akıllı şekilde olur:) herzaman yaptıgını yapıyorsun ama kornaları bekle arasıra..
ulen işine geleni anlıyorsun gelmiyeni anlamıyorsun.:D
işime gelmeyen hangisi ya:)
denemek en mantıklısı
bence yakında bu konuda kilitlenir :)))))))))))))))
benden söylemesi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yok cnm abi o kadar olmucak:) bi ara bakarız duruma o kadar diim;)
katılıyorum özdin abiye kapatn bence konuyu yollar hepimisin :) msnden konuşmak en iyisi arkadşlar
şöyle o akşam bende gördüm o type R ile kıyaslanmaz tabi çünkü çok kısa bi mesafede basıldı adı rolling deil yani bence.o yüzden anlayamayız ordan bi sonuç çıkmaz tabiki arkadaş kendide bişey demio zaten tam bi rolling olmadı yani ama dediği gibi araları çok açılmadı gerçekten tabi type r ın ne kadar bastığı vs vs belli deildi.o ondan yola çıkarak bişeyler söylemiş alınmayın bu kadar yaw.ve ayrıca o akşam tanıştım ama arabası bi206 ya göre bence gayet başarılı.ama o akşamki type r ile kendide kıyaslayamaz zaten dimi serkan;)
tabi alper ya sizde görmussunuz ztn arkadan başımızdan gecen olayı anlattık işte.. kıyasladığımız yok tabi kategori farkı var;) sağol bu arada...