gazlayın bakalımtee 180den sonra hanginiz önde olajak
![]()
www.honda-tech.com
neyse cuma geleyım bende alet 1.4 ama yetıştıgım kadarıyla hehehehe![]()
www.honda-tech.com
bide viraja giremiolar katıldım ya haha
neyse saptırmayalım konuyu serkan
sen alcanağa gelince ara motor takılır elbet![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
35 af mavı 106yla denednız sanırım benım kankamla![]()
www.honda-tech.com
arkadasın iyi cocuk iyi olmasına da yuklu araca stock demenin neresi zevkli?biz ne diye arac denemek için kalkıp 100 km oteden geliyoruz,chip varsa chipli dersin,egzantrik varsa egzantrikli dersin,ki bizde bunu anlayacak bilgi birikim tecrube kulak hersey mevcutken,bizde bilelim araclarımız neyli araclarla nasıl yuruyor diye...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
www.honda-tech.com
yok gokhan kardesim,ben sadece genelde hondacı arkadaslarda gordugumhareketi,kankandan gorunce biraz şaşırdım o kadar.Denemeden once sordum aracda ne var diye o da stock dedi ondan sonra yuklu oldugunu anlayınca biraz garibime gitti niye boyle yaparlar diye sadece o kadar.yoksa tartısacak bisey yok ortada ayrıca amac gecmek gecilmek yada sidik yarıstırmak degil...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)