User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
303 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: typerr & 206gti rollıngde

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amanın yoksa sonunda kaset doldu mu ??

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acılır biraz sabır...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amanın yoksa sonunda kaset doldu mu ??
    yok daha kasetin dolmasına 1 saatten fazla var ama gerek yok bunlarda kaset kadar kaliteli goruntuler...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video açılırda erol sende bence kendı aracını biarz abartma durumu var gibi gelıo yoksa bani bılırsınız kendı aracımı savunmam pek.. ama savuncak duruma geldım
    ben koymucaktım videoyu aykut koymuş okadar fark varsa arada azcık erken basmayı hemen kapatırdın...

sende kısa varken mertle yuruduğunuzde sende 1 kişi fazlaydı sanırım yoksa ikinizinde yuruusunuzu bılıorum biraz zor geldı bana...

ayrıca senle nereye kadar yuruyeceğımızı söledım daha önce

gunay kategori farkı var sanırım.. biraz dusuk gelıo vtec onu mu dıosun benım rakıbım deıl aslında hiçbiyerde karsılaştırmazlar 206 ıle
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efsane istesende kendi kendine yaratamazsın,doguştan genlerinde olması lazım yani kısacası EFSANE OLUNMAZ EFSANME DOĞULUR ki Serkanın aracda bu bariz sekilde belli,ayrıca cogul kullanarak bizi de zan altında bırakmazsan sevinirim ***** manisadan birine bisey soyleyince hepimiz alınıyoruz ki bizde kimse aracını ovmez hatta mumkun oldugunca alcak gonullu olmaya calısır...Umarım bizi tanıyan sizler bu cümlelere de yaparak karsılık verirsiniz...

i_could...
    Aykut yaw ben bu manisadan birine laf söyleyince hepimiz alınıyoruz lafına takıldım.Biz neden sen "Hondacılar" terimin kullandığında alınmıyoruz kanka yaw...Sinirlenmek gerilmek yok ... Hepimiz arabalarımızı deniyoruz ama senin koyduğun önceki videoların hepsi yarım Mutluay abi ile olan bir videon vardı orda da aynısı oldu küfür var die dedin açıkçası küfür olan videoyu hiç koymamak daha mantıklı olur gibime gelior ve küfür olmayanlarıda tamamen koymak gerekiyor çünkü herkes arabasını seviyor imzanda yazdığın gibi kanka kimsenin arbasını zan altında bırakmamak en iyisi diye düşünüyorum ben...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gunay kategori farkı var sanırım.. biraz dusuk gelıo vtec onu mu dıosun benım rakıbım deıl aslında hiçbiyerde karsılaştırmazlar 206 ıle
    Evet seko aynen onu diom işte kategori farkı var senin boy boy ayırman gerekli zaten neden her geldiğinde Erolu arıo gözlerin yaw Ama bir üst cümlende eğer imla hatası yoksa sen type-R la da kategori farkı var demişsin gibi geldi bana yoksa ben mi yanıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet seko aynen onu diom işte kategori farkı var senin boy boy ayırman gerekli zaten neden her geldiğinde Erolu arıo gözlerin yaw Ama bir üst cümlende eğer imla hatası yoksa sen type-R la da kategori farkı var demişsin gibi geldi bana yoksa ben mi yanıldım
    hehehehehe koptum gene evde...
    işte yuklulerıyle denemek ıstıomda ondan erolu arıom

typerla arada hem bg hemde boyut sınıf varkı var

tipo16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En büyük kategori ayırımı fiyat farkı
    http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
    __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehehehe koptum gene evde...
    işte yuklulerıyle denemek ıstıomda ondan erolu arıom

typerla arada hem bg hemde boyut sınıf varkı var

Kategori olayına yeni bi boyut getirdin kardeşim tebrik ederim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni boyutlar iidir ama ahmetınde dediği gibi fiyat faktörunu unuttum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aykut yaw ben bu manisadan birine laf söyleyince hepimiz alınıyoruz lafına takıldım.Biz neden sen "Hondacılar" terimin kullandığında alınmıyoruz kanka yaw...Sinirlenmek gerilmek yok ... Hepimiz arabalarımızı deniyoruz ama senin koyduğun önceki videoların hepsi yarım Mutluay abi ile olan bir videon vardı orda da aynısı oldu küfür var die dedin açıkçası küfür olan videoyu hiç koymamak daha mantıklı olur gibime gelior ve küfür olmayanlarıda tamamen koymak gerekiyor çünkü herkes arabasını seviyor imzanda yazdığın gibi kanka kimsenin arbasını zan altında bırakmamak en iyisi diye düşünüyorum ben...

Kardesim alınmıyorum sadece cogul kullanınca ben soyleyim dedim ayrıca ben hondacılar lafını gercekten hondacıları kastettigimde kullanıyorum bu sizin için bi seref olmalıAma benim koydugum videoların hiçbiri yarım degil hatta vites kacırdıgım videonun devamını istedi mutluay abi hemen koydum istersen youtube a gir i_could yaz cıkan videoların hepsine bak.yok daha inanmıyosan bana bu kaset bitince sana vereyim sen cektir cdye...

i_could...

ADO
    Misafir
    erol sen benle yurudugunde kisa vardi hatirlamion herhalde sen ben ve benim kankanin arabasi ud 106 seni aramiza almistik sona sen 2-3 boy arkamisda kalmistin .sen serkana dion ama kendi isine gelenleri anliyon bence.hatta bizim dier araca stock deil falan dedin sen benziklikte hatirlarsin belki biz ovmuyorus kendi araclarimizi millet onlari ovuo birakta ovsunler istersen her turlu gidioz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kategori olayına yeni bi boyut getirdin kardeşim tebrik ederim ...
    Kategorinin en buyuk belirleyicisi fiyat ki bu da malzeme kalitesine işcilik kalitesine ve donanımlara yansıyo,ki bazen pazarı arzı yukselten arkadaslar kaplayınca malesef ucuk degerlere oluşılabiliyo vtec in 25 etmesi gibi ama onemli olan fayda maliyet oranı...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim alınmıyorum sadece cogul kullanınca ben soyleyim dedim ayrıca ben hondacılar lafını gercekten hondacıları kastettigimde kullanıyorum bu sizin için bi seref olmalıAma benim koydugum videoların hiçbiri yarım degil hatta vites kacırdıgım videonun devamını istedi mutluay abi hemen koydum istersen youtube a gir i_could yaz cıkan videoların hepsine bak.yok daha inanmıyosan bana bu kaset bitince sana vereyim sen cektir cdye...

i_could...
    Kanka alınıyorum yazdın die öle düşündüm ben yanlış anladım sanırım neyse...Ama lınma falan olmasın aramızda aman diyim hepimizin arabası güzel...Ama seninle o kadar çok deneme yaptık ve çoğunda da ben geçtim biliyorsun bazı videolarda adaletsizlik var gibime geldi ne konuda olduğunun detayına girmeyelim hiç sanırım onu da ben yanlış anladım diyelim uzatmayalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kategorinin en buyuk belirleyicisi fiyat ki bu da malzeme kalitesine işcilik kalitesine ve donanımlara yansıyo,ki bazen pazarı arzı yukselten arkadaslar kaplayınca malesef ucuk degerlere oluşılabiliyo vtec in 25 etmesi gibi ama onemli olan fayda maliyet oranı...

i_could...
    Yaw hangi federasyonun kategorileri bunlar...

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=M3CSL;83712]video açılırda erol sende bence kendı aracını biarz abartma durumu var gibi gelıo yoksa bani bılırsınız kendı aracımı savunmam pek.. ama savuncak duruma geldım
    ben koymucaktım videoyu aykut koymuş okadar fark varsa arada azcık erken basmayı hemen kapatırdın...

sende kısa varken mertle yuruduğunuzde sende 1 kişi fazlaydı sanırım yoksa ikinizinde yuruusunuzu bılıorum biraz zor geldı bana...

QUOTE]

vallahi serkan ben hiç bir zaman aracımı abartma gibi hiçbir cümle yazmadım yazmamda.hatta hayırlarsan sen benim aracımı sınır olarak görüyordun.

bu arada video halaa açılmıyor,ama egerki beni geçtiysen videoda ya 2. kornada fırlamışındır yada senin herzamanki 1.kornan normal 2-3 a normal

ado haklısın galiba onu unutmuşum ben soryy..(ama ordada yine 3000-4000 devir civarı yürümüştük) ben vtec açana kadarrrr. neyse deneris tetraradan hepinizle
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw hangi federasyonun kategorileri bunlar...
    Valla tüm otomobil üreticileri üretim maliyetine ve hedefledikleri sınıfa gore belirlerle bunları yani bi federasyona gerek yok sadece piyasa koşulları bunu belirler.Soyle soyleyim ki eger kartel yapmıyolarsa ki ortalıkda bu kadar buyuk üretici varken olmaz oyle bisey aracların nominal karla satıldıgını düsnürsen su an 07 civic le 07 corollanın aynı fiyatta olmalarından anlayabilirsin ne demek istedigimi.

Eger sadece motor hacmine bakarsan sınıflandırma icin o zaman cok farklı degerler cıkar ki bu sınıfa 1.16 yı da sokarsın a3 ü de.

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EROLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video açılırda erol sende bence kendı aracını biarz abartma durumu var gibi gelıo yoksa bani bılırsınız kendı aracımı savunmam pek.. ama savuncak duruma geldım

vallahi serkan ben hiç bir zaman aracımı abartma gibi hiçbir cümle yazmadım yazmamda.hatta hayırlarsan sen benim aracımı sınır olarak görüyordun.

bu arada video halaa açılmıyor,ama egerki beni geçtiysen videoda ya 2. kornada fırlamışındır yada senin herzamanki 1.kornan normal 2-3 a normal

ado haklısın galiba onu unutmuşum ben soryy..(ama ordada yine 3000-4000 devir civarı yürümüştük) ben vtec açana kadarrrr. neyse deneris tetraradan hepinizle
    ADO bi gelsin su tr sınırları içine neler yapacagız kardesimle ama malesef o simdi malta topraklarında turkiyeyi,türkleri temsil ediyor

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)