kesinlikle ama illa sınıf sınıfa arac istiyosanız tüm otomobil dergilerinin,aynı sınıfa koydugu typ-r,seat leon,megane rs,golf gti gibi bi arac bulur deneriz typ-r la olur biter...
Ayrıca bu olay tüm kategoriler icin gecerli ki bi üst sınıfa her zaman gecebilirsin yani tüy siklet bi boksor agır siklette dovusebilir isterse ama bu tr de yanlış kullanılıp kuvvetli araclardan kacmak icin yapılıyor.
Günay araclarımız yarış aracları degil,bizde her daim yarısan insanlar degiliz,sana 20 bin ytl verip vtec e binmek mantıklı gelirken bana 15 bin ytl verip 306 gti a binmek zevk verir bu da bizlerin zevki fakat siz ne derseniz diyin bizim araclarımız aynı kategoride araclar ki bunu honda bile boyle kabul ederken aynı yıllarda rakip arac olarak bizleri gosterirken siz niye hala bu sekilde düsünüyosunuz onu da merak ediyorum.
Bi aracın ürettigi gücü nasıl ürettigi onemli degil honda atmosferik yüksek devir ceviren tork fakiri makina yaparak hedeflerine ulaşmak istiyorken tüm dünyada su an yuksek hacim,asırı besleme mantıgı oturmuş durumda.Bilmiyorum siz ilgileniyormuydunuz o aralar otomobil testleriyle ama bendeki tüm karsılastırmalı testlerde hondadan bu sekilde bahsediliyor ve o senelerde bile gercekten durum pek iç acıcı degil.
Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı![]()
i_could...