User Tag List

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
303 sonuçtan 286 ile 303 arası

Konu: typerr & 206gti rollıngde

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani kısaca olay budur, Serkan typer bnm sınıfım deil dedi, olay oldu...
    kesinlikle ama illa sınıf sınıfa arac istiyosanız tüm otomobil dergilerinin,aynı sınıfa koydugu typ-r,seat leon,megane rs,golf gti gibi bi arac bulur deneriz typ-r la olur biter...

Ayrıca bu olay tüm kategoriler icin gecerli ki bi üst sınıfa her zaman gecebilirsin yani tüy siklet bi boksor agır siklette dovusebilir isterse ama bu tr de yanlış kullanılıp kuvvetli araclardan kacmak icin yapılıyor.

Günay araclarımız yarış aracları degil,bizde her daim yarısan insanlar degiliz,sana 20 bin ytl verip vtec e binmek mantıklı gelirken bana 15 bin ytl verip 306 gti a binmek zevk verir bu da bizlerin zevki fakat siz ne derseniz diyin bizim araclarımız aynı kategoride araclar ki bunu honda bile boyle kabul ederken aynı yıllarda rakip arac olarak bizleri gosterirken siz niye hala bu sekilde düsünüyosunuz onu da merak ediyorum.

Bi aracın ürettigi gücü nasıl ürettigi onemli degil honda atmosferik yüksek devir ceviren tork fakiri makina yaparak hedeflerine ulaşmak istiyorken tüm dünyada su an yuksek hacim,asırı besleme mantıgı oturmuş durumda.Bilmiyorum siz ilgileniyormuydunuz o aralar otomobil testleriyle ama bendeki tüm karsılastırmalı testlerde hondadan bu sekilde bahsediliyor ve o senelerde bile gercekten durum pek iç acıcı degil.

Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bır vtecın rakıbı herzmn gti dir bıde typr ın rakıplerı golfgti astra gtcdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece segmente bakarakta karşılaştırma yapmak yanlış.
    Audi a3 ile accent era aynı sınıftaymış şimdi biz gidip bu iki arabayı mı karşılaştıralım var mı bukadar saçma bişey.
    iste typ-r ile esas rakiplerini de karsılastırmak aynen oyle oluyo ki typ-r ın aldıgı en buyuk eksi not iscilik kalitesi ve donanımdan kaynaklanıyo.ne golf gti ne astra gtc ne megane rs ne de diger avrupalı rakipleri kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bır vtecın rakıbı herzmn gti dir bıde typr ın rakıplerı golfgti astra gtcdır

bu kadar objektif bakabildigin icin teşekkurler...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye sattırsın be olm konfor yol tutus vs olarakta bizden ustunler......

ayrıca su lafınada katılıorum

''kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo.''..

objektif yorumlar yapıorus burda ztn o yöndede cvplar gelmeye başladı

bu konuyu boşverelım ya artık diğer konumuzdan devam

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin içine mod girdimi illegallerde segment olayının ortadan kalkıcağını düşünüorum,sonuçta modun sınırı yok

gerisi denicek kişilerin arasındaki muhabbete kalmış
    tabi bi gerçekte vardır
    kazanmak kazanmaktır
    Team PAŞAOĞLU

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı
    i_could...
    Aynı model 2 arabanın bir tanesi 20 diğeri 15 ediyorsa zaten vardır bir hikmeti. Ayrica şimdi 2007 model 50 milyarlık 1,8 hondasını 97 model 1,6 vti geçiyo diye o kişinin arabasını satması gerekiyor.

Sınıf konusunda Günay'a katılıyorum. Drag yarışlarında sınıflar net bir şekilde verişmiş.
    Sınıf-1--> 1600 cc.'ye kadar otomobiller
    Sınıf-2--> 1601-2200 cc. arası otomobiller (1300 cc. ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
    Sınıf-3--> 2201-2800 cc. ye kadar motor hacimli otomobiller (1600cc'ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
    Sınıf-4--> 2801-5000cc otomobiller (Minimum 1000kg.)
    Sınıf-5--> 5001cc ve üstü motor hacmi olan otomobiller (Minimum 1100kg.)
    Sınıf-6--> 3001cc ve üzeri motor hacimli ve aşırı beslemeli otomobiller (min. 950kg) Açık Grup

2000cc allmotor bir arabayı(sınıf2) 2000cc turbo bir araba(sınıf4) ile aynı sınıfa koymak tamamen saçmalıktır. Honda mühendisleri rkiplerinin turbo dan aldığı gücü allmotor bir araçtan almayı başarmış, sınıfının üstü bir araç(lar) yaratmış. Dergilerde turbo gti sınıfı araçlarla karşılaştırılmak gurur verici bir durum kanımca. Ama bu aynı sınıfta oldukları anlamına girmez. Honda 2000cc turbo bir araç çıkarsa da kurtulsak, bakalım hangi turbo gti yanına gelebiliyor!!
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar objektif bakabildigin icin teşekkurler...

i_could...
    ceminde dedıı gıbı ısın ıcne mod gırmedıı surece bunlar sınıflarının rakıplerıı ama mod gırmedıı surece mod gırerse bıgun sarı bı 106 gelır bunları geceer

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar anladım ki sizlere bir şeyler anlatmak mümkün değil benim tarafımdan...

O kadar yazımı genel olarak okuyun demek istediğimi anlayacaksınz tek cümleyi alıp bu böle şu şöyle demeyin dememe rağmen arkadaşlarım bana Erolun 1.6 kategorisinde başarılı olamayacağı için 2.0 kategorisine girmesini ıspatlamaya çalışıyor...Şaka gibisiniz walla...Sizlere cevap vermek istesem M3 kategorisindeki VTI cuk oturur ama gerek yok

Güzel kardeşlerim ben daha fazla uğraşamıcam sizlere hayırlı sohbetler bu konunun içinden bu kadro çıkamaz sıkılıp sıkılıp konudan uzaklaşanlar olur benim gibi en son kalanda yarın bi gün ben yazdım oraya sayfalarca ıspatladım herkes de kabullendi der olur biter girdiği camilarda...

Haydi size kolay gelsin kimse sakın yanlış anlamasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ile belki alakası yok gibi gelebilir ama VTi'ın popülaritesini göstermesi bakımından yazıyorum.

Arabama karşı takas teklif edilen markalar: 106 GTi, 206 GTi, 306 GTi, E36 318iS cuope, E36 320i coupe, Impreza WRX (GC8 kasa), Seat Toledo 1.9 TDi, Golf 1.8 Highline...

Pejo GTi satan birisine takas için acaba hiç VTi teklif eden olmuş mudur? Sanmıyorum...

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2000cc. katogorisi denedim yine denerim herkezide bekleriz.1600cc. de enkaza yada dc ye rakip olacak aracında elini öperim. Saygılar
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar anladım ki sizlere bir şeyler anlatmak mümkün değil benim tarafımdan...

O kadar yazımı genel olarak okuyun demek istediğimi anlayacaksınz tek cümleyi alıp bu böle şu şöyle demeyin dememe rağmen arkadaşlarım bana Erolun 1.6 kategorisinde başarılı olamayacağı için 2.0 kategorisine girmesini ıspatlamaya çalışıyor...Şaka gibisiniz walla...Sizlere cevap vermek istesem M3 kategorisindeki VTI cuk oturur ama gerek yok

Güzel kardeşlerim ben daha fazla uğraşamıcam sizlere hayırlı sohbetler bu konunun içinden bu kadro çıkamaz sıkılıp sıkılıp konudan uzaklaşanlar olur benim gibi en son kalanda yarın bi gün ben yazdım oraya sayfalarca ıspatladım herkes de kabullendi der olur biter girdiği camilarda...

Haydi size kolay gelsin kimse sakın yanlış anlamasın...
    ah be abi nere ya daa cig kofte yapıcas :P şaka bı yana zaten bu forumdakı konuların ıcıne fitek gırdımı kımse cıkamıyo ısın ıcınden

ADO
    Misafir
    Alıntı EROLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2000cc. katogorisi denedim yine denerim herkezide bekleriz.1600cc. de enkaza yada dc ye rakip olacak aracında elini öperim. Saygılar

BASARILARININ DEVAMINI DILERIM

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw. kardeşim
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be abi nere ya daa cig kofte yapıcas :P şaka bı yana zaten bu forumdakı konuların ıcıne fitek gırdımı kımse cıkamıyo ısın ıcınden
    nedendir acaba
    honda konusunda gozleri tamamen kapalı olmamak gerekiyo,cem anlatmak istedigimi tam olarak ozetlemişsin teşekkurler...

Gunay kimse ben yazdım ispatladım diye bisey demez bizden karıstırma bazı seyleri fakat bi gercek var ki aracların sınıfları üreticiler tarafından hedeflenip belirlenmiştir.Bi de m3 sınıfındaki vti ın neden bi kere bile olsa makarasına bile olsa DC ile denemedigini düsündün mü hiç?

Mutluay abi hikmeti ne onu cok merak ediyorum.Donanım,yol tutuş ya da yapı olara bi hb vtec in benden ne artısı var?BMR bile gercek rakip olarak bizleri goruyorsa bence aradaki fiyat farkı sadece türkiyede olusan bilgisizlik ve ozentiden kaynaklanıyo.daha once hangi konuda bilmiyorum ama yine ebayden iki tane aracın fiyat farkını koymuştum yurt dısında ki ve 206 gti aynı model vti dan daha pahalıydı...

i_could...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e yarın akşam olur o zaman aksiyonlar!! yeniden denenir videolar cekilir herkes gorur kanımca...enkazda gelmişti bi akşam gişelerde karşılaştık o da gelebilir mi acaba!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaman yer vs konusmasak ii olur

aykut boşver bu konunun içinden çıkmak zor kapatalım gitsin...
    ayrıcada erolla nasıl denıceğimiz bellı kornayada kim basar artık bilmıorum

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar,
    siz bu şekilde "zaman veya yer" konuştugunuz sürece ben konuyu kitlemeye devam ederim...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)