orada olmanız bile başarıdır.. Tebrikler tekrardan..
emek sarf ettiğin için bile tebrik ederim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
gerçekten böyle videolar izlemek sevindiriyor insanı inşallah sponsor bulup bütün yarışlara katılırsınız
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
söyleseydin ben gelirdim walla sırf seretmek bile güzelbu arada şarkı beni bitirdi
![]()
helal olsun cok guzel taa oralara gidip bişeyler basarman cok guzel bişey çok başarılısın devamını getir kesinlikle tebrikler![]()
Daha önce Türkiye'den kimsenin yapmadığı birşeyi yaptınız. Tebrik ediyorum. Ama ben böyle birşey yapıcak olsam en az 2-3 kamera alırdım arabaya felan sağa sola serperdim.Bir dahakine inşallah daha çok video çekersiniz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
umarım cekebilirm.benim de planım cok kamera idi ancak dediğim gibi tek basımaydım cekim yapabilecek kimse yoktu...yanıma oturanlara kamera verdim adamlar 1.tur dan sonra " biz gözlerimizi kırpamıyoruz nasıl cekelim videoyu dediler..bir de araba değiştrmek zorunda kaldığm icin kamera monte edemedim
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla aklımda var oyle birşey ama fiyat ve nerden bulabilceğim konusnda bir fikrim yok
zaten öyle hep lazım olmadığından fazla da araştırmadım çünkü arabam yok...eğer bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirm...
cidden iyisin baya türk bayrağını orda görmek beni gururlandırdı
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
tesekkurler tekrar....bide bi hatırlatma ...güncel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)