User Tag List

Sayfa 3/15 İlkİlk 1234513 ... SonSon
278 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: SS RS - VE RS (İstek üzerine Tekrar Roll Denemeleri)

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hiçbirinizi tanımam ama bizlere videolarınızı izletiyosunuz doğal olarak yorum yapmak geliyo içimden, öncelikle 2 aracada maşallah fakat aranızdaki bu hırs ve kırıcı konuşmalar yakışmıyo bence, burda küçük sürüş hileleri var bariz bi şekilde sol şeritteki araç biraz geride kaldımı yanındaki aracın ruzgarını alıyo sonucta ne olursa olsun bunlar tehlikeli şeyler belki alışkın olabilirsiniz ama hırsınızın da kurbanı olabilirsiniz yazık olur.2 aracta tamamen denk yürüyo. Birde bu kg ları denk getirme olayı bence komik 3-4 kg nun hesabı yapılır mı yaa iyice sanallaştırıyosunuz bu işi geçin geçilin görün birbrinizi sonrada oturun çayınızı için muabbetinizi orda yapın nedir bu hırs nedir bu kırıcılık kaç yaşında adamlarsınız yaa vala yakıştırmıyorum..
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoların alayı 1 dakika,
    1 dakikadamı giriyorlar topspeede
    VE rs in çok roll ünü izledim, hatta içlerinde de bulundum...
    Üst devirlerde arkadan gelip aldığına çok kez şahit oldum...
    neden olmasın?

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoların alayı 1 dakika,
    1 dakikadamı giriyorlar topspeede
    VE rs in çok roll ünü izledim, hatta içlerinde de bulundum...
    Üst devirlerde arkadan gelip aldığına çok kez şahit oldum...

kardeşim bunlar 1.6 sport değil 5 dakka beklesin top speed için

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 videonun 7 sinde yanyana yürüyen iki araba 1 inde 3-4 boy yediği zaman tır mı giriyor araya? Geriye kalan 7 videoyu ne yapıcaz? Yoksa o laf ortalığı karıştırmak biraz da kızıştırmak için yazılmış olabilir mi?

Haa bir de biri şu Civic Spoon denen arkadaşa tır boyu nasıl oluyor bir anlatıversin. Ben anlatmıyım şimdi ayıp olur sonra bana roll mü öğretiyorsun demesinler...

Her iki araca da Maşallah. Efendiliğinden dolayı da Selçuk ve Serkana ayrıca teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 deneme olmuş ve bütün videolar konuldu bende gördüğüm farkları yazdım ortalık kızıştırma ile ilgisi yok ama aradaki farklar birilerinin sinirini bozuyor ise bu benim suçummu ?

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bunlar 1.6 sport değil 5 dakka beklesin top speed için
    1.6 sport değil haklısında F430 da değil...
    Çok fazla büyütmemek lazım...
    Araçtaki günlük değişimler bile yeri gelir 1 boy kazandırır...
    Ben VE nin SS rs e Çorluda, 5 boy attığınıda biliyorum...
    Bak bugünde denk gitmişler hatta SS yarım yarım açmışta...
    Benim için yada bizim için sorun değilde,
    Sizin içinde sorun olmasın bu tarz şeyler...
    Eğleniyorsanız keyfinize bakın, Karşı tarafı rencide edici ve hırslandıracak söylemlerden kaçının...

Sıfırıncı Murat, Birgün aracının gidişinin videosunu çekte izlet bize, Hep misafir kalıyorsun bide senin aracını görelim madem 1 dakikada topspeed yapıyormuşsun, bu göz zevkinden mahrum bırakma bizi olur mu...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda küçük sürüş hileleri var bariz bi şekilde sol şeritteki araç biraz geride kaldımı yanındaki aracın ruzgarını alıyo ..
    evet benimde dikkatimi şimdi çekti aralarında 1 şerit falan olduğunda ss açmaya başlıyor yanyana olunca yenişmekte zorlanıyorlar ama buda bahane olur şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 deneme olmuş ve bütün videolar konuldu bende gördüğüm farkları yazdım ortalık kızıştırma ile ilgisi yok ama aradaki farklar birilerinin sinirini bozuyor ise bu benim suçummu ?
    Senin suçun ne biliyormusun? Arada yarım boy biri önde yarım boy diğeri öndeyken kalkıp sadece bir videoya dayanarak tır boyu gibi bir masal yazıyorsun sonra da milleti salak yerine koyup gariban edebiyatı yapıyorsun yok benim suçum mu. Yok ben ne yaptım...

Karşındaki insanlar 15 yaşında sıpalar değil. Yazdığın lafın ettiğin cümlenin nerelere nasıl ulaşacağını bil de öyle konuş. Sonra tepki çekince de ben ne yaptım deme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 sport değil haklısında F430 da değil...
    Çok fazla büyütmemek lazım...
    Araçtaki günlük değişimler bile yeri gelir 1 boy kazandırır...
    Ben VE nin SS rs e Çorluda, 5 boy attığınıda biliyorum...
    Bak bugünde denk gitmişler hatta SS yarım yarım açmışta...
    Benim için yada bizim için sorun değilde,
    Sizin içinde sorun olmasın bu tarz şeyler...
    Eğleniyorsanız keyfinize bakın, Karşı tarafı rencide edici ve hırslandıracak söylemlerden kaçının...

Sıfırıncı Murat, Birgün aracının gidişinin videosunu çekte izlet bize, Hep misafir kalıyorsun bide senin aracını görelim madem 1 dakikada topspeed yapıyormuşsun, bu göz zevkinden mahrum bırakma bizi olur mu...
    çoğu yerde haklısın VE nin SS e 5 boy attığı videoda böyle eşit değillerdi bunuda biliyorsundur ozaman (17" jant 3 kişi vs)
    bu araçlar farklı olarak 4 kez denediler VE rs in geçtim dediği tek gün 17" jant ve 3 kişi ile biz vardık SS rs te bunları söylemek gerek
    o gece bile 3 video vardı ss in geçtiği onların hiç biri konulmadı diğer videoların konulduğu yere

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 videonun 7 sinde yanyana yürüyen iki araba 1 inde 3-4 boy yediği zaman tır mı giriyor araya? Geriye kalan 7 videoyu ne yapıcaz? Yoksa o laf ortalığı karıştırmak biraz da kızıştırmak için yazılmış olabilir mi?

Haa bir de biri şu Civic Spoon denen arkadaşa tır boyu nasıl oluyor bir anlatıversin. Ben anlatmıyım şimdi ayıp olur sonra bana roll mü öğretiyorsun demesinler...

Her iki araca da Maşallah. Efendiliğinden dolayı da Selçuk ve Serkana ayrıca teşekkürler
    Bora abi son noktayı koymuşsun denecek söylenecek herşeyi söylemişsin kısaca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin suçun ne biliyormusun? Arada yarım boy biri önde yarım boy diğeri öndeyken kalkıp sadece bir videoya dayanarak tır boyu gibi bir masal yazıyorsun sonra da milleti salak yerine koyup gariban edebiyatı yapıyorsun yok benim suçum mu. Yok ben ne yaptım...

.
    ben tır boyunu sadece videonun üzerine aradaki farkı anlatmak için yazdım başka bir yerde tır dediğimi hatırlamıyorum ha ben oraya tır yazmasam 7-8 araba boyu yazsam daha doğru olurdu sanırım

zef
    Misafir

Thumbs up

okanım tebrikler

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tır boyunu sadece videonun üzerine aradaki farkı anlatmak için yazdım başka bir yerde tır dediğimi hatırlamıyorum ha ben oraya tır yazmasam 7-8 araba boyu yazsam daha doğru olurdu sanırım
    kesinlikle daha doğru olurdu,,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 boy demek 8x4m(ortalama) = 32 metre eder. Bana o videonun neresinde 32 metre fark var söylermisin? Bu bir.

Senin aklın ve RS tecrüben () neden olduğunu kabul ediyor mu 9 denemenin 7 sinde yanyana yürüyen arabalardan birinin zart diye bir anda o kadar geriye düştüğünü?

Bu kodumun RS i nasıl bir arabadır neler yapar nerde gider nerde sıçar çok iyi bilirim. Hani bir laf vardır tereciye tere satma diye. Her iki araç da hemen hemen eşitken bu tür laflar yakışmaz. Hatta ben senin yerinde olsam o senin tır dediğin videoyu efendiliğimden dolayı koymazdım bile. Çünkü belli ki sahibi ya vites kaçırıyor ya devri kestiriyor. Ama diyorum ya efendi olan gerçekten iyi niyetli olan adam bunu yapmazdı. Senin malesef niyetin belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle daha doğru olurdu,,

ne değişecek anlamadım ama düzelttim dediğiniz gibi olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 boy demek 8x4m(ortalama) = 32 metre eder. Bana o videonun neresinde 32 metre fark var söylermisin? Bu bir.

Senin aklın ve RS tecrüben () neden olduğunu kabul ediyor mu 9 denemenin 7 sinde yanyana yürüyen arabalardan birinin zart diye bir anda o kadar geriye düştüğünü?

Bu kodumun RS i nasıl bir arabadır neler yapar nerde gider nerde sıçar çok iyi bilirim. Hani bir laf vardır tereciye tere satma diye. Her iki araç da hemen hemen eşitken bu tür laflar yakışmaz. Hatta ben senin yerinde olsam o senin tır dediğin videoyu efendiliğimden dolayı koymazdım bile. Çünkü belli ki sahibi ya vites kaçırıyor ya devri kestiriyor. Ama diyorum ya efendi olan gerçekten iyi niyetli olan adam bunu yapmazdı. Senin malesef niyetin belli.
    benimle ilgili bir konu yok okan koymamı istedi koydum
    ayrıca bahsettiğim renault sitesinde ss 17" jantlı haliyle deneme yapıldığında araba için yazılanları oku ben okudum o gece çorluya geldiğimize utandım bu yüzden tır farkı olsada koyarım gemi farkı olsada koyarım bunuda kötü niyetimden değil etkiye tepkiden koyarım senle alakalı bir durumda yok konuda

ama illa boy sayacam diyorsan birlikte sayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfırdan kalkarak 50 saniyenin altında ulaştığım son hız videom var ama videolar dolanınca çıkan muhabbetleri sen de görüyorsun, bu yüzden yayınlamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimle ilgili bir konu yok okan koymamı istedi koydum
    ayrıca bahsettiğim renault sitesinde ss 17" jantlı haliyle deneme yapıldığında araba için yazılanları oku ben okudum o gece çorluya geldiğimize utandım bu yüzden tır farkı olsada koyarım gemi farkı olsada koyarım bunuda kötü niyetimden değil etkiye tepkiden koyarım senle alakalı bir durumda yok konuda

ama illa boy sayacam diyorsan birlikte sayalım
    Haa yani Okan söyledi koy diye yani sen koymadın? Aferin Okan sana da. Aynen böyle devam. Sen hakkatten ya şaşı oldun ya da bu boy işini bilmiyorsun. Bak o trafik şerit çizgilerini her biri 3 metredir. Hadi olsun 4 metre. Say bakayım o araya kaç tane giriyor? 8 tane sayıyorsan sen en kısa zamanda bir gözlükçüye git. Çünkü sen çift sayıyorsun.

Emin ol bundan sonra biri sizi rollde geçerse bu etkilere öyle bir tepki gösterecek ki o zaman vay anam diyeceksiniz...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorluda 4-5 boy geçtiğim videolarda evet SS RS 17 jantlar vardı ağırlık olarakta 25-30 KG ağırdı
    Biz 2 kişiydik ama toplamda dediğim gibi 25-30 KG hafiftik bu koşullarlan 4-5 boy atmışlığım var evet
    Bundan bir hafta önce Orkunun 182 lik ap ağır jantlarıylan 30-35 KG ağırlıklan yaptığımız çekişmedede arkadan gelip geçer gibi olup sonradan tekrar dengeye geçer gibi çok az arkamdan geliyordun
    Yani neredeyse aynı koşullar denilebilcek kıvamlarda bu araçlar ne yapılırsa yapılsın yan yana yürüyor finaldede yarım boy gibi ufak geçmeler söz konusu oluyor ya ben ya Okan ...
    Okan çok sevdiğim birisidir fakat böyle konularda kendinden geçiyor soğutuyor kendinden
    Bora abininde dediği gibi TIR atan araba her koşulda TIR'ı atar ve önümüz boşken yarım boy hazır öne geçmişken yarışı o şekilde bitirip kazandım üzerine yatmaz
    Yani bende yarım boy -1 boy geçtiğim gibi frene basıp ben geçtim diyebilirim öyleyse
    Neyse Finalde benim aracım Stock bunu herkez biliyor muallak bir durum yok
    Okan için hep muallaklar var halan
    Ben bu şekilde keyif alıcağım yerde oda keyif alıcağı yerde kızıştırmanın alemi neydi SPOON arkadaş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)