VE den çekimleri şimdi izledimde. pilotajda büyük eksiklik var. ne vites atışları seri nede yerinde ve devrinde. okan zaten her vites atıldığında biraz daha çıkıyor dikkat edilirse. buda okanın pilotajının avantajı. sonuç olarak arabalar denk gibi ama okan pilotaj sayesinde öne çıkıyor. iki aracada maşallah.
Bende 45 yanak olduğu için Okanla vites atışlarımız denk olmuyor
Ben 3. vitesten - 4. vitese atıyorum Okan 4 saniye halan 3. viteste gidiyor
Daha uzatmak devir kesiciye girmek ayarını tam yapmak lazım ki
Çoğu yerde aslında 6900 dv lerde atıyorum
Sırf gene 45 yanak olduğu için 7000 devirde kesmesi gereken devirin 7100 lere doğru kestiğini farkettim dikkatli bakınca bunu anladım
Vites atışlarındaki yavaşlıklan alakalı bir durum yok
Okanın 50 yanak olmasının avantajı var orda
Benim eklediğim videolarda dikkatli ses dinlemesi yaparsan tam ne demek istediğimi anlarsın
Yani ben vites değişimlerinden kaybetmedim
Ben 4. vitesi dolduruyorum 5. vitese atıyorum adam 4. vitesle gelip geçiyor orda
Sonra oda 5. vitese atınca bu sefer ben geçmeye başlıyorum devirimi alıp ilerlediğim için
Sesleri iyicene açıp dinlersen tam ne demek istediğimi anlarsın
hehe evt yannış sölemişim![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
50 yanak avantaj değil 45 yanağa göre bir dezavantajdır.
çap küçüldükçe ivmelenme artar max hız düşer
araçlar denk ve kilolar eşit hatta ss 5-10 kilo fazla ise arayı açıp gitmesi gereken 45 yanak avantajı ile sensin
50 yanakla alt devirden basıp üstlerde yanından gelip geçen ss değil
ayrıca araçlar yanyana olduklarında sadece yanyana yürüme söz konusu
dikkat edildiğinde arada mesafe olunca ss sürekli öne çıkıp gidiyor diğer türlü kopamıyor
bahanelerde süpermiş vites kaçtı 100devir çeviremedim yavaş attım yan battı çamura yattı maşallahokan otomatik pilot galba hiç bi şekilde hatasız gidiyor o yüzden hiç geri düşmüyor oda güzel
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
RS im olsaydı kaçırmazdım bu fırsatı...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
way be meydana bak baturalp abi ile utkuyaa knşmayın ikinizi bi geçerim egzantiriği alabilirmiyim baturalp bey
![]()
bende soketi çıkık bi lambda vardı, araba bi gidip bi gitmiyordu.. aynı gün geçildiğim a3'e 1 hafta sonra 4-5 boy atmıştım
keza SS ile denemelerin arasında net geçtiklerim var, siz muhtemelen denk gittiklerimizin videolarını saklıyorsunuzdur.. merak edenlere yollarım da![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
merak etme SS in geçtikleride var ben izledim
beni geçemedi demiceksin ozaman
kendinin geçtiklerini sayıyor isen ss inde geçtikleri var demen gerek
ne kadar geçmiş? 3-4 boyluk bi videonuz var mı? hodrimeydan![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)