Bilalllllll sana fondü ısmarlayacağım![]()
denemelerde araçlarda kaç kiş vardı acaba
yigit-Y
manı gerı gıt daha oncede senle konsutuk bursda şak şakcıların var atıp tutuyolar kardesım arabana masallah da dedık ep3 k-prolu araba gecemez dedık deneyelı mdedık 50 tane havaya gırdın ep3 sattım araba yıne bızde alcam denıuyıcem sananne kardesım sen knedı arabanı al falan fılan evo ortaya attın yemedı sanırım, daha nedıyım 106gti typerdan uctunuz evoya ceco efendı oyle sana şak şak yaparsa vkusara bakma bende yazarım buraya,
mamı ben gıdıp 2001 model araba 98 model arabalara para vermem kardeş typer sattım 40bıne ygz vardı turbo typerlar vardı almadım 45 48e yada senın aldıgın araba sen 55 aldısan bız onu 52 alırdım rahat olmerak ertme cupra aldım 350hp yaptım bınıyorum aılemle, anladın mı camzabazlıkta yapmam kımseye o araba zaten snedne once sokuktu kaptınmı 106gti soruın var deıdler ghelmıyıcek dedıler bende fn2elımı surmedım,ı duysam gelcegını cambazlık yapıcaktım fn2 ye merak etme
sen 31 ckmeye devam et ozaman mam,ı ben aıleyı sokmadım terbıyenıde bozmadım bak yazdıgın serylere dıkkat ben olanı yazdım agzını bozma,
mehmet aracı gördüm bugün masum masum yatıyordu...
Yigit-Y
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
sen ıseverım bız kardes 106gti typer denerız olur bıter o oaraba bu araba konumuyorum zorla konsturuyolar, senle alakalı sıkıntı yok mamısenınde benle olmaz bılıyorum onun ıcın denerız 106gti bu halyıle k-pro lu typerı gecersen rbclıyle denrrız olur bıter evoyla yuruyucek arabam oldumu ararım senı denerız,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)