moruk iboo benı işletıyor Bilal parçaları ınsanı yardım gemısıne koydurmustur ucuza gelsın dıye dıyor haberın olsun :D:D
Beklemedeyım cumartesiye yetişsin araba yeter bana manısaya gıdelım bızde gezmeye, senı ben goturucem :)
Printable View
mehmet aracı gördüm bugün masum masum yatıyordu...
Yigit-Y
sen ıseverım bız kardes 106gti typer denerız olur bıter o oaraba bu araba konumuyorum zorla konsturuyolar, senle alakalı sıkıntı yok mamı:) senınde benle olmaz bılıyorum onun ıcın denerız 106gti bu halyıle k-pro lu typerı gecersen rbclıyle denrrız olur bıter evoyla yuruyucek arabam oldumu ararım senı denerız,
1 hafta sonrada Nuri alço gibi gezer :D:D:D:D
İboo gordun olum kargomuz ozel bavul ıle gelıyor sen burda boluya bıle soforun yattığı yerde gıdıyorsun multecı gıbı daha ucuz olsun diye..
Kanka Sabancı franSA dan sonra burSA yıda olmış bak sonralında SA var :D:D:D
ya cecoo dunya yazılanlarla ıberet degıl bak guzle kardesım adam gıbı yaz, bende san aadam gıbı yazıyın saygılı ol bıraz efendı ol baska turlude bı konus sana, nasıl konuscan merak ettım, sakın oyle seylere gırme dua et mamı ardasısın kendı arabanla ılgılı yaz herkez kendı arabasıylaa ılgılı yaz<sın şak şak yapma
Mustafa kendi adıma konuşayım suratıma bakıp selam bile vermiyorsun sonra beklenti içine giriyorsun..Ayrıca ben ne olursa olsun dururdum hiç farketmez ama durulcak bi ortamda yoktu bi anda sis çöktü görüş mesafesi 3 metre oldu zaten herkes opette durup kaza yapanların durumunu soruşturdu sadece maddi hasar var denincede dağıldı herkes.
Ayrıca şöyle bişey var..Biz orda yarış yapıyoruz siz orda izlemeye gelmişsiniz hem bizi hem kendizi tehlikeye atıyosunuz gazlıyanları izleyebilmek için bastırıyosunuz yavaşladıkmı yetişemeyiz diye gaz kesmiyosunuz bide emniyet şeridine girip duran arabaya vurmuşsunuz reflektör bilmemne diye adamı suçluyosunuz :)
enes ordamıydın moruk sen denemedemıydın?
mamınyle konustuk, sorun yok uzatlımasın, herzaman yuz yuze görustugumuz ınsanlar, şak şakı ben yazmamın sebebı m3 typerda m3 savunanlar 230kadar neden basılıyo m3le neden 270cıkılmıyo dıyen arkdaslara typerlarda 106gti 220kadar yurumesı onların savundugunun tmm tersı neden boyle gozlerını kapatıp yazıyolar onu anlamadım, m3 typerı 250den sonra gecer zaten, 106gti da heders egsoz caılı bı typer yukle degıl 210 230dan sonra gecıcektır anlamında dedım sımdı o m3 savunanlar tam tersı oldugu typera yıne *** atıyolar 106savundukları ıcın yazdım, tezlerı tutmuyo bırbırıne, hep typerı kotuleme var
106 stock ctr gecemez denır stock gecer sora hedır caılısı denır oda geçılır, sora kproluyu nereye gecıo denır gecılırse yok ama egzantrıklısıde vardı denır, onla denensın olur.. bitmez bu olay:):):)
106ya helal olsun deli gitmiş..ki gorulen yapılcak daha çok seyi var;)..
bı sen eksiktin Serkan...
Biz kazayı görmek için özellikle otobandan geri döndük,karşı şeritten baktık,hiçbirşey olmadığını görünce durup kalabalık yapmanın anlamı yok deyip devam ettik
Vay bee posta bak :)
Mami sen nasıl bir adamsın böyle yavv geçiyorsun olay geçiyorsun yine olay geçiyorsun laa yine olay yeter yaa valla yeter :) Geçme kurban olayım kafa kafaya gidemezmisin sen ? Bak o zaman kardeş kardeş takılırz makara yaparız :)
Helal olsun diyelim deneyen videoya çeken herkez sağolsun ama AC yürüyor be abii:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
şak şak yapılcak bi durum yok bence cengiz olsun selcuk olsun daha bir cok kişi birbiriyle aynı sofrada yemek yiyen insanlarız sadece araba için degil yani hele cengiz kardeşim kmsenin aracını pofpoflayacak biri hiç değil araclar gelir denenir polemiğe girmeye gerek yok bencede
maşallah araçlara ;)
yazılan yorumların hepsini okudum nerdeyse yakışmıyo böle şeyler bence pm den halletmenizi isterdim.
şu ac sayesinde 106 ya bidaha aşık oldum :D
o kadar acı yemez olaydım sonra kötü oldu :D
HÖYNK diyorum başkada bir şey demiyorum
Ahahahaha muştu :D
Ulan ibooo şukadar post arasında gene sen güldürdün
Demek Mehmetin parçalar yardım gemisiyle geliyor ha :hehe:
herkeslere iyi akşamlar :D ayık olun :D
mami bana kebap borclusun cağırma sen bizi :D