User Tag List

Sayfa 12/25 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
464 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Ac106Gti-Job Typ-r- Zy Typ-r

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokta vajinusmus
    ya cecoo dunya yazılanlarla ıberet degıl bak guzle kardesım adam gıbı yaz, bende san aadam gıbı yazıyın saygılı ol bıraz efendı ol baska turlude bı konus sana, nasıl konuscan merak ettım, sakın oyle seylere gırme dua et mamı ardasısın kendı arabanla ılgılı yaz herkez kendı arabasıylaa ılgılı yaz<sın şak şak yapma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya cecoo dunya yazılanlarla ıberet degıl bak guzle kardesım adam gıbı yaz, bende san aadam gıbı yazıyın saygılı ol bıraz efendı ol baska turlude bı konus sana, nasıl konuscan merak ettım, sakın oyle seylere gırme dua et mamı ardasısın kendı arabanla ılgılı yaz herkez kendı arabasıylaa ılgılı yaz<sın şak şak yapma
    dedık ya on gun sonra goruscez dıye daha ne dıyım, 350 hp aıle aracınlamı gelcen 10 gun sonra? senı muhattap almıyom flan sen kımsın kı, oyle depoya boyle benzın hesabı mamı abım benım yaa sak sak yapıyorum ondan bundan koruyo beniii
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni egemenden başka kimse aramadı yanımızdakileri arayanlara candan teşekkürler evet şükürler olsun bir arkadaşımız dışında yaralanan olmadı oda kafasında sıyrık başını cama çarptığı için.. kaza sebebi de arızalı aracın arkasına reflektör koymadan duran bir vatandaş yüzünden oldu kader kısmet diyelim ama bu vefasızlık hakikaten bu işten soğutuyor adamı sadece bu olay değil otobanda arıza yapan sıkıntı yaşayan kimsenin yanında durmuyor kimse basıp gidiyor ben buna çoğu kez şahit oldum 1 kişide diyemez bende arıza yaptım kaza yaptım mustafa durmadı 5dk evvel eğlenirken kanka kardeş bro vs idik kaza oldu araba bozuldu nerde kaldı kardeşlik en azından yalandan bile olsa 10sn durup kardeş birşey gelir mi elimizden demek zor olmasa gerek zaten birşey bekleyen yok
    Mustafa kendi adıma konuşayım suratıma bakıp selam bile vermiyorsun sonra beklenti içine giriyorsun..Ayrıca ben ne olursa olsun dururdum hiç farketmez ama durulcak bi ortamda yoktu bi anda sis çöktü görüş mesafesi 3 metre oldu zaten herkes opette durup kaza yapanların durumunu soruşturdu sadece maddi hasar var denincede dağıldı herkes.

Ayrıca şöyle bişey var..Biz orda yarış yapıyoruz siz orda izlemeye gelmişsiniz hem bizi hem kendizi tehlikeye atıyosunuz gazlıyanları izleyebilmek için bastırıyosunuz yavaşladıkmı yetişemeyiz diye gaz kesmiyosunuz bide emniyet şeridine girip duran arabaya vurmuşsunuz reflektör bilmemne diye adamı suçluyosunuz
    Dr.Ecu

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type-r cı arkadaş roll denemesinde sisleri neden acmış cok merak ettım bız bursada farları bile kapatıyoruz ahahah
    kardess yolda sıs wardı bı ara yanık unutulmus cokmu fark edıo kı sısler acıkken 1 boy gerıyemı gıdıosn ki ..hahahah ....bu kadar sey arasında o mu dıkkatını cektı anlayamadım ki

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes ordamıydın moruk sen denemedemıydın?
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Tami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedık ya on gun sonra goruscez dıye daha ne dıyım, 350 hp aıle aracınlamı gelcen 10 gun sonra? senı muhattap almıyom flan sen kımsın kı, oyle depoya boyle benzın hesabı mamı abım benım yaa sak sak yapıyorum ondan bundan koruyo beniii
    şak şak olayı çok talihsiz yazılmış sözler ,mami kendine şak şakcı toplayacak en son kişi cecoda sözde şak şak yapacak en son insan dır .talihsiz olmuş .tatlıya bağlanır bu muhabbet ortak nokta belli .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şak şak olayı çok talihsiz yazılmış sözler ,mami kendine şak şakcı toplayacak en son kişi cecoda sözde şak şak yapacak en son insan dır .talihsiz olmuş .tatlıya bağlanır bu muhabbet ortak nokta belli .
    mamınyle konustuk, sorun yok uzatlımasın, herzaman yuz yuze görustugumuz ınsanlar, şak şakı ben yazmamın sebebı m3 typerda m3 savunanlar 230kadar neden basılıyo m3le neden 270cıkılmıyo dıyen arkdaslara typerlarda 106gti 220kadar yurumesı onların savundugunun tmm tersı neden boyle gozlerını kapatıp yazıyolar onu anlamadım, m3 typerı 250den sonra gecer zaten, 106gti da heders egsoz caılı bı typer yukle degıl 210 230dan sonra gecıcektır anlamında dedım sımdı o m3 savunanlar tam tersı oldugu typera yıne *** atıyolar 106savundukları ıcın yazdım, tezlerı tutmuyo bırbırıne, hep typerı kotuleme var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mamınyle konustuk, sorun yok uzatlımasın, herzaman yuz yuze görustugumuz ınsanlar, şak şakı ben yazmamın sebebı m3 typerda m3 savunanlar 230kadar neden basılıyo m3le neden 270cıkılmıyo dıyen arkdaslara typerlarda 106gti 220kadar yurumesı onların savundugunun tmm tersı neden boyle gozlerını kapatıp yazıyolar onu anlamadım, m3 typerı 250den sonra gecer zaten, 106gti da heders egsoz caılı bı typer yukle degıl 210 230dan sonra gecıcektır anlamında dedım sımdı o m3 savunanlar tam tersı oldugu typera yıne *** atıyolar 106savundukları ıcın yazdım, tezlerı tutmuyo bırbırıne,
    hangı postumda mamıyle ılgılı sak sakım war konu 106 ve typer olarak ılerledi ? 106 denılen arac 230 da bıter 250 260 yapsa emın ol oraya kaadar denenir herseyın fazlası zarar typer hastalıgının bile
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mamı sıkıntı yok senle yarıs yapcak halım yok suan 106 ıyı gıdıyo ama ıyı bı typerdsa yo ksuan hepsı stok, egsoz fılıtrelı, ıyı bı typer ıyı yuruten bı typerı su halın gecemez, mevzu bu yaparsın bıseyler typer aynı kalır gecersın ama typerdan hep +5fazlan olcakkı gecıceksın mamı, dersın drag ıcın yaparım typerı gecerım gecersın ama gecmek nedır m5le 200kadar yuruyunce yuruduk deyınce mıllet ayaga kalkıyoda m3ıu 240 kada rgecınce 270 300yapı ndıyosa sımdı o dıyenler neden ttyperla 260kadar 106 denemıyo dıyo gectın mı oluyo yanı soruyorum şakşakcılara
    ılk yazdıgım mesaj şak şak

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemelerde araçlarda kaç kiş vardı acaba

yigit-Y
    teke tek denendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 stock ctr gecemez denır stock gecer sora hedır caılısı denır oda geçılır, sora kproluyu nereye gecıo denır gecılırse yok ama egzantrıklısıde vardı denır, onla denensın olur.. bitmez bu olay

106ya helal olsun deli gitmiş..ki gorulen yapılcak daha çok seyi var..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı sen eksiktin Serkan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz kazayı görmek için özellikle otobandan geri döndük,karşı şeritten baktık,hiçbirşey olmadığını görünce durup kalabalık yapmanın anlamı yok deyip devam ettik
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay bee posta bak

Mami sen nasıl bir adamsın böyle yavv geçiyorsun olay geçiyorsun yine olay geçiyorsun laa yine olay yeter yaa valla yeter Geçme kurban olayım kafa kafaya gidemezmisin sen ? Bak o zaman kardeş kardeş takılırz makara yaparız

Helal olsun diyelim deneyen videoya çeken herkez sağolsun ama AC yürüyor be abii
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay bee posta bak

Mami sen nasıl bir adamsın böyle yavv geçiyorsun olay geçiyorsun yine olay geçiyorsun laa yine olay yeter yaa valla yeter Geçme kurban olayım kafa kafaya gidemezmisin sen ? Bak o zaman kardeş kardeş takılırz makara yaparız

Helal olsun diyelim deneyen videoya çeken herkez sağolsun ama AC yürüyor be abii
    eyvallah yasar bundan sonra zaten ac yı ben kullanmıcam bu tur konular artık sıkıyo ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah yasar bundan sonra zaten ac yı ben kullanmıcam bu tur konular artık sıkıyo ..
    adana güzeldi
    Dr.ECU

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adana güzeldi
    aynen kanka ama muabbette cok guzeldı ..saatın nasıl gectıgını anlamadım eve gıttıgımde baktım saat 6 olmus

janer106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılk yazdıgım mesaj şak şak
    şak şak yapılcak bi durum yok bence cengiz olsun selcuk olsun daha bir cok kişi birbiriyle aynı sofrada yemek yiyen insanlarız sadece araba için degil yani hele cengiz kardeşim kmsenin aracını pofpoflayacak biri hiç değil araclar gelir denenir polemiğe girmeye gerek yok bencede

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka ama muabbette cok guzeldı ..saatın nasıl gectıgını anlamadım eve gıttıgımde baktım saat 6 olmus
    yaw o gece dragger kankamla çıktık can sıkıntısına taksim yaptık bebek sahile indik saat 11,30 oldu geçelim mi ataşehire geçmeyelim mi arada kaldık keşke gelseymişiz yaw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)