Bizim binmeye kıyamayacagımız arabayla adamlar neller yapıyor![]()
Adam o arabayi bizim burda dotu boklu arabalara verdigimiz paralara aliyor
O yuzden bende yapardim heralde![]()
bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor..birde birisine çarpıp ölümüne sebep olursa güya hiçbirşey olmuyormuş..suçlu ölenoraya gidip izlemeseydi ölmüyecekti deniyormuş..tabi bende duyduğumu söylüyorum.
Hayatimda gordugum en gormemis insanlar. Resmen parasi olan hanzo muamelesi goruyorlar her yerde. keske biraksayamis o 7 el arabiyi.
///Mürüvvette endaze olmaz.
cok basarılı efferim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Arabanın resmen kemiklerini kırmışlar,yazık !..Birgün bu petrol illeti de bitecek o zaman bu geri araplar ne b*k yiyecekler.
bu araplar ısıbılır yan yan gıdıyorlar benzın ucuz para var daha ne dıyelımkıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bmw kaymayacam diye uğraşıyor bu kaydıracam diye çebelleşiyor,
birde nerden baksan otomatiktir bmw nin vites kutusu geri gitmesi sakıncalı değilmi
hüloooooooooooooo
Bi kum tepesine çıkıp içindekileri fırlatan video vardı gene bunların geçen sene her zaman bu kadar kontrollü değiller..Ah o araba kopup izleyenlere bi dalmıyor ki bi adam olsunlar akıllansınlar..
Araplara kızmayın böyle kullansınlar ki benim dükkan iş yapsınVTİ parasına 07-08 760 alabiliyorsunuz orada
petrol bitse bile hac-umre turizmi + daha ellenmemiş altın madenleri var
en az 150km hızla yapıyorlar bunları ve asfalt inanılmaz güzel. Burdaki asfaltla alakası yok
![]()
sadece 7 deil dier arabalarda iyi tutunuyor
adamlarda ne döt varya ben burda kasıldım , harbi helal olsun![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)