User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: 106 slalom

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman kenan dikkat li bir video yap
    olm slalom dedim hem böyle aralarında 20 metre olmıcak böyle sevişicek dubalarla araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. videonun görüntüleri çok güzel çekim güzel

eyup0054
    Misafir
    Alıntı serdar_keskin54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş orda bende vardı yorum yapanlarda benim arkadşlarımdı ve orada olanda yarışanda bizdik.... kısacası seninle tartışmak yerine bu konuşmayı o kelimeler söyleyenle konuşmak daha mantıklısı.. İ..geceler.

konusanlardanda biri benim tur falan fulun

adam diyo ki ben bununla el freni cekmeden bu yoldan dönerim diyo videonun evvelide var adama bi izah edemedim ben şahin ile de dönerim oradan diyo bilmemne diyo bende öyle izah etmeyi denedim tabi size da oradan bi kelime buradan bi kelime al sana makara veya kullanma yeni model siyasetci taktiği güzel teknolojiyi harbidende yakından takip ediyonuz ama dikkat edinde baykal gibi sizinde fişinizi cekmesinler .....

hahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler ağır olun biraz...

*** möt ***** yerler ?

Yorum istemiyorsanız internete koymıcaksınız.. internette kimsenin ağzı torba değil büzülsün..

Hadi diyelim siz koymadınız yinede karşınızdaki hakkında böyle nasıl konuşuyosunuz onu anlamıyorum?

Adam ol diyen insan çoluk çocuk muhabbeti yapmasın.. orda nekadar insan varsa bilmem ney...

Mantıklı olun biraz,insan olun özellikle eyüp lafım sana..
    beyler ağır olun falan yazıyon *** deyince ama biz hanzo olunca bişi yok adam kayırma arkadasım tarafsız ol orada bi emek verilmiş yapılmıs belki iyi belki kötü dalga gececeğinize beğenmedim dersin işin içinden sıyrılırsın ama hanzo yok nenem daha iyi döndürürdü falan bu tarz görüşlerinizi kendinize saklayın emeği harcamak bu kadar kolay değilll...bunu da unutmayın....

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şu videoyu youtube'a koyun bakalım altına kaçtane ne şekilde yorum gelicek , gidin ordakilere sarın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızmaları gayet normal aslında ama

aması var hani bir mesaj herşeyi bitiricekti aslında,gelip buraya beyler bu video bizim bizde foruma üyeyiz yorumlara birazdaha dikkat edelim yorumlarda ileri gidenler düzeltme yaparlarsa seviniriz gibi cümleler kullanılsaydı daha hoş olurdu,olmuş bitmiş bana düşmez ama konu kilitlensin daha fazla gerginlik çıkmasına gerek yok diye düşünüyorum ben

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaynımdada var aynı aynı
    : aynı kaynımmm :D

serdar_keskin54
    Misafir
    bu konu kitlensin sinirlenmeye başlıyorumm... sonuçlar iç acıcı olmayacak yoksa...

beyazzehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır arkadaşım o aracı kullanan benim ama problem burda şu

Ben hayatımda ilk defa o aracı kullandım yolda gelirken bile kullanmadım sadece piste girileceği zaman kullandım ayrıca 5 defa döndüm sadece 1'nde dönerken bide şöyle yap 2 sn kaybetmessin dediler onu denerken beceremediğmden dolayı dönemedim fakat diğer 4 videoda çok iyi snler yaptım şimdi bunu sizlerin bilmemesi gayet normal zaten o videoyuda oraya yükleyen benim sadece yaptığım hatayı arkadaşlarıma göstermek için yükledim ama burda kalkıpta yok sürücü araba kullanmayı bilmiyo yok işte tırıvırı falan gibi yorumlar yapılıncada haklı olarak tepkimizide ortaya koymak durumundayız ''hanzoooo'' yazıp post sayısını yükselteceğine adam gibi yorum yapsaymış o zaman ayrı ama bu sitedeki çoğu insan gibi oda post sayısını yükseltmenin peşinde olduğundan öyle bir yorum yapmış ben atarımı argo yazan kişilere ÖZELden yazacağım bi tarafı yiyen varsada ordan bana yazar saygılarımla....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 106 da neyin nasil yapilacagini coktan unuttum arkadasim gectim o safhalari siz simdi ufacik dunyaniza neler sigdirmissiniz eglenmeye calisiyorsunuz ama bokunuzla oynuyorsunuz farkinda degilsiniz madem bu kadar insan gulmus eglenmis biraz ufkunuzu genisletin youtube koyun bakalim nasil makara gecerler gereksiz yoruma herkes guler insan olun elestriye acik olun yada o ufacik dunyanizdan biseyleri internet ortamina paylasmayin umarim birgun biryerde karsilariz ben senin o ***** gozunu bidaha acilmayacak sekilde kapatirim kafani yorma..
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

beyazzehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdaki sorun eleştiri değil dostum senin gibi eleştirinin dozunu kaçıranlarda senin maksadın ne yanii orda hanzooo falan yazıyosun adam gibi ya dönememiş becerememiş yaz tamam ama gidipte şahsa yönelik hakaret yaparsan herkesten alacağın tepki budur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)