zaten olaya bu yönden bakmak gerekir. Bırakalım biri turbo diğeri atmo muhabbetinide. Çok ii giden iddialı bir tayyarı, bir modlu dizel araç geçti. Bunu takdir etmemiz gerekir. Çünkü anket yapılsa poloya oy veren bile çıkmazdı ;)
Printable View
Keşke bu kasa pololar satılsaydı burada 1.8T 1.9TDI cup edition olarak. Çok güzel olurdu. Maşallah polo kopup gitmiş.
masallahhhh fenaaaa :D mehmetı tebrık ederım :d
Typer ikinci vitesi kaçırmış sanırım.Ama Polo iyi hazırlanmış 13 saniye güzel bir zaman diğer zamanlarla karşılaştırınca tebrikler.
yıllardır bildiğim bir şey bir kez daha yaşandı bu gün...turbo turbodur asla küçümsememek lazım....işin içine turbo girince polonun dizel olması bana hiç bir şey ifade etmez....asla ama asla turbolarla atmosferikler hiç bir şartta yan yana gelmemeliler....polonun daha alabileceği beygiri kalmışmıdır bilemem...ama o turbo taypara girseydi ne olurdu gayet iyi bilirim.....nefis bir mücadeleydi bence....ama o gurup için adaletsizdi....polo kategorisi olan dizellerin arasında yerini almalıydı.....
gayet guze gidiyor polo, emege saygı...
polonun gücü kaçlarda? durum bence anormal değil s2000le cuprayı denediğimiz olmuştu oyuzden pek şaşırmadım sanırım aşağı yukarı aynı güçteler oyuzden adeletsiz bi durum yok bence rolling olsa bi derece hem dizel hem turbo ama tam tersine kalkışta heleki belli bi hıza kadar polonun dezavantajı var 400nm üstünde bi torkla kalkış kolay bişey değil
Mehmet gazihana tebrar tebrikler mükemmel ötesi gidiyo arabası ben hasta kaldım açıkcası on numaraydı :)
yuhh harbi harbi ohaa olmus :eek:
2 veya 3 taneydi diesel yanii yigidi oldur hakkini yeme demisler Yigit belli adam yapmis yurutmus Atinii
3 adet dizel araç vardı....tek bir dizel kategorisi vardı sınıf sekiz.....normal şartlarda o polo sınıf sekiz arabasıydı....ama aracının gücünü bildiği için arkadaş atmosferiklerin sınıfına girmek istemiş ve kırmamışlar....bence kategori olarak turbo benzinlilere kaydırılmalıydı.....o zaman adaletli bir sınıflamadan bahsedebilirdik....bence çokda heyecan getirirdi o gruba :icon_tup:
haaa ayrıca sakın yanlış anlaşılmasın....hatta doğru anlaşılsın...bence atmosferik grubun arabaları için fazla iyiydi polo.....çok rahat 13 saniyelere inebilirdi kanatindeyim....
İyi dilekleri için herkese teşekkürler..
o kadar yol geldim sabahın 8 inde indim gölet bir pistle karşılaştım dualarımız yerine geldi ve güneş açtı pist kurudu...
amacım arabamın performansını ölçmek ve geliştirmek..2 kalkış yapıp,birinci olup kupamı koltuğumun altına tutuşturup gitmek değil ..
İlgili arkadaşa beni daha kalabalık bir gruba al ki daha fazla kalkış yapabiliyim dedim..3. sınıf 4. sınıf 5. sınıf farketmezdi bnm için..keşke 5 olsaydı da daha zor rakipler karşısında daha iyi derecelere zorlasaydım..
bu videoda ilk denememde nos bastım baktım adil olmuyor 2. de basmadım yine geçtim.
kupa benim hakkımdı diyen biri varsa adresine kargoluyabilirim..