o zaman buraya yazmak yerine sende bi arac yapıp draglara gir ;)
Printable View
o zaman buraya yazmak yerine sende bi arac yapıp draglara gir ;)
atmo yada turbo dıye karsılastırmamak lazım,ne olursa olsun ısın ucunda en ıyı zamanı yapan kazanıyor,kı poloya en yakın sureyı yapan dıger b araba ıse Vti gorunyo sonuclarda.Bu arabanın dızel kategorısınde olması ıcınde Cupra tdı,chıplı egsozlu baska Pd130 1.9 tdı ların olması gerekırdı en azından.Tebrıkler tekrardan
bence süper bir iş çıkartmışsınız....dizel ile ciddi ilgilenildiğinde ne hale gelebildiğini gördü herkez bu gün.....hepbirlikte alkışladık.....bir üst kategori daha uygundu bencede...ikinci organizasyonda umarım orda görürüz...birinciliğiniz tebrik ederim.... :icon_tup
tam olarak söylemek istediğim şeyin özeti bu....tebrikler :icon_tup:
Tebrikler Mehmet Gazihan. Boşuna dizel aracı olanlara senin ismini vermiyoruz. ;)
hey maşallah be..bu meşhur 1.9 dimi..
harıka bı performans sergıledı polo, maşallah, cıdden sınıfına fazlaydı..
ohaların hepsine +1 maşallah
çok başarılı gitmiş gerçekten.
bu polo standart satılan polo mu ? cupta yarışan pololardanmış sanırım standarttan bir farkı var mı ?
yani standart bir polo alıp gelsek aynı güce getirilebiliyor mu ?
Şaka yapmış polo, dizelpower:D Tebrikler valla maşallah.:)
siyahlar içinde polo yürüyor :D
poloya masallah ben ztn bu aractan bi supriz bekliyordum beklediğim gibide olmus...
izleynce direk kara tren dedim :)
maaşallah mehmetciğim yakışır sana dizel arabayla drag yapılır mıymış yapılmaz mıymış gösterdin;)
araç çok güzel gidiyor tebrikler gerçekten corsa da güzel gidiyordu fakat bu ezmiş :)