ww bak bee şaka gibii :) R ve dizel Polo dese birii gülerdim :D
Printable View
ww bak bee şaka gibii :) R ve dizel Polo dese birii gülerdim :D
biri daha yazmıştı sanırım :D
eski corsaya göre çok ta az duman atıyo :D
kendi gözümle gördüm mehmet abinin araba fenalardaydı burdan her 2 arkadaşada tebrik ederim orcunuda özelliklede yazdıklarından dolayı alkışlıyorum
Maşallahh Allah nazarlardan saklasın kardesim..
Tebrikler mehmet gazihana dizelden çok iyi güç almayı biliyor, uyguluyor..
Walla süper olmuş polo. Tebrik ederim. Nacizhane bende bir yorum yapayım. Bence Polo kupa almamalıymış. Madem çok yarışabilmek için kategori dışında yarışmış kategori araçları arasında kupalar verilmeli. He yarısan arkadas tebrik etmiş. Bizede bk yemek düşer o da ayrı bi mevzu :D (bkz: kendinide eleştiren eleştirmeci yazar :D )
helal olsun..
ohaaa gazi ohaaa :D maşallah kardeşş :)
Maşallah ya :)
öncelikle tüm katılımcıları tebrik etmek lazım...mehmete ayrı bir teşekkür tabi...
bana göre polo önce kendi sınıfında yarışıp alırsa kupasını alır sonrasında diğer sınıflardaki araçlarla gösteri veya deneme amaçlı ( kabul eden arkadaşlarla ) yarışarak aracının gücünü ve neler yapabileceğini gösterebilirdi..
gazihana tebrikler, aradaslar ztn sureye gore siralama yapilsaydi yine ayni kategoriye gircekti tartismalar yersiz, ha adam demis iste benim hakkimdi diyen warsa yollarim diyo. emeklerine saglik, dizel bi araci heleki 130 hp lik 1230 kiloluk bi dizeli kapisini kaputunu bagajini orasini burasini sokmeden oldugu gibi yarisa girdigi icin tekrar tebrik ediyorum. umarim ilerki yarislarda daha fazla yapili dizeller olur ve belkide bir gun tr de de 300-400 hp lerde dizeller icin ayri ve eglenceli bi kategori olusur
süreye göre sınıflandırma olsaydı ne olucaktı peki :) arabalar birbirlerine denkti bırakalım artık çekişmeli mücadele idi, bugune kadar gördüğüm en zevkli final kalkısı idi o zevki bize yaşattılar önemli olan bu.
laci vtecle polonun videosu yokmu hala
mk1 ı bılmem ama mk2 ye koydugunda yapılı b sekılde bu olyo:)
http://www.youtube.com/watch?v=zF9vb...os=qU4yDRCCtjI
bencede herkesi tebrik etmek lazım. özellikle polo çok iyi.