Arkadaslar buda ikinci video polo nos basmadı ;)
Printable View
Arkadaslar buda ikinci video polo nos basmadı ;)
tesekkürler ersin videolar için emegine saglık polo cidden fenaydı maşşallah ama 2cide typer iyiydi ilk koydugun videoya göre..ikincisi daha iç acıcı:)
Konya pistinde 15 dakikalik durduğum zaman içerisinde tek izleyebildğim arbaydı orda da fenaydı oha sesleri arasında akhisarda daha fenaymış..Gerçekten maşallah..
Laci vtec ile kalkış çok muazzamdı..
Video çekemedim o heyecandan :)
Günün bence en zevkli en çekişmeli yarışıydı..
Buradan Tekrar Mehmet Gazihan 'a ve yarışan Tüm arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum ;)
tayyar gecen hattlı munubus :D
valla maşallahı var polonun:D
ellerine sağlık mehmet demek lazım sanırım:)
Maşallah ..karadumancıyız :D
Maşallah... Standart repliğimi söyleyeyim mi gene :)
Maşallah Mehmet cok ıyı olmus araban, daha ıyı dereceler cıkarman dılegıyle,
odamdaki polo posteri deger kazandı :D :D maşallah tebrikler
mehmet arkadasımızı tebrık ederım aracını guzel hazırlamıs dersıne ıyı calısmıs ve hakketıgını aldıgını dusunuyorum ben bır kac sey solemek ıstıyorum egrı oturup dogru konusmak lazım ben 2 kalkıstada bırınde kacırdım dıgerındede kacırmamak ıcın yavas cekeyım dedım ondada gırmedı gıbı oldu zorlayınca sokabıldım typerda 2 vıtes bıraz orjınal devırınden fazla dondugu ıcın sekromenc durdurmuyo neyse bu detayları gecelım sunu dıcem bende lastıkte olsaydı ben 2 vıtese cok ıyıde soksaydım poloyu gecmem ımkansızdı cunku mehmet arkadasımızın arabası hızlıydı bu bır gercek he 3 bar 5 bar orası kımseyı ılgılendırmez nos bastı yok ucak motoru taktı orasıda kımseyı ılgılendırmez yarıs esnasında herkez etegındekı tasları doktu ve mehmet arkadasımız bırıncı oldu he su soru var ılk basta bana bole bole bır araba ıle kalkıcaksın deselerdı bu ozellıklerde kesınlıkle kabul etmezdım dizel katagorısınde olması daha adaletlı olurdu hayatımda ılk defa drag yaptım ve yarısa gırdım keske bır kac araba ıle daha drag yapabılseydım ama saglık olsun baska sefere ınsallah dersımıze daha ıyı calısıp gelırız mehmet krdesım tekrardan tebrık ederım basarıların devamını dılerım.
ayrıca 2 drag yarısınında benım arabanın ıcınden cekılmıs vıdeoları var bugun yarın elıme gecer konu ıcınde gereksız gergınlık yaratabılıcek yorumlar var hıc gerek yok bole seylere.
Massallah dıyelım :):)