kanka 3e soktugu vıdeoya bak gozunu seveyım adam 4 yapınca acılıo orcun.. neyse uzatmayalım her zmn denersınız. ıster vıdeolu ıster vıdeosuz ıstersenız kosu yarısı yapın.. cıkın deneyın ben yıne gelmem sız denerkencay ıcer beklerım
kontrol bıle etmıcez elımızde sıfır var hmn takıcazztn kprodakı datalogtan bellı ettı kendını zıncır
![]()
Geçmiş olsun moruk ya, Erdem'cim seninde ellerine sağlık güzel ayarlar bunlar![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Geçmiş olsun Selçuk. Herşeyin hayırlısı Allah beterinden sakınsın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçmiş olsun selçuk
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
yavrum gecmıs olsunn bız arkanızdan geldıkten sonra sen marsa bastıgında anladım bır seyler oldugun ben soylemeden sen soyleyınce olay anlasıldı gecmıs olsun
erdem yolla artık cocukları ızmırlı oldular![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
2. konunun açılması gereksiz olmuş ilk konudaki videoların oraya eklenseydi daha iyi olurdu...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
çok geçmiş olsun
benım anlamadıgım bırakın sımdı kavgayı falanda.dıger acılan konuda orcun 4 ten sonra yaklastıgı bı vıdeo varmıs dedıgımde yaklasmakmı dıyıp gulucuk yapan stp kardesım ılk vıdeoyu bı ızlesın derım.bıze hıc bı rollde yetısemıosun dıyen kardesım ılk vıdeoyu herkes bı ızlesın orcun yetısıomu yetısmıomu bı solesin?
Hayırdır yine esiorsunuz gürlüyorsunuz?
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)