User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Orcuns`un Ekleyemedm Son videosu ve STP'nin Kestigm Videosu

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarafsız olarak ilk videoda yaklaştığı görülüyor orçunun ama diğer videolarda da selçuğun üstünlüğü var(gerçi 2 videoda tam bitmediği için kesin bişey söylüyemez bence kimse)..
    o yüzden tartışmaların hepsi şuan için yersiz bence araçlar tam olarak hazır olur 5 sonuna kadar ya da nereye kadar isterlerse denenir illaki videoya çeken de olur biz de oturur keyifle izleriz..
    kimin geçtiği ne kadar geçtiği neden bu kadar önemli ki arkadaşlar 2 aracın da maşallahı var bu işler zevk işi eğlenme amaçlı sonunda ne geçene bi ödül veriolar ne de geçilen bişey kaybedio..
    hırs geçicidir bırakın dostluklar baki kalsın..
    no car no fakin fuel

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk kardesım en kotu nazarın bu olsun gecmıs olsun göz nazar dıyelım erdem kardesım evocuun hayırlı olsunnn

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun nazarlıktır Allah baska bişi vermesin maşallah dielim
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapıcak bır sey yok sımdı burda ne solesek konuyu kım nereye cekerse oraya gıder sımdı sunu solıcem 1 deneme 2 demene 3 deneme sonuc ortada her denemede selcuk onde fakat burdakı ? ısaretı bu ben bunu ınkar etmıyorum adam dırek kafa cıkartıyo onunda nedenı selcugun arabasının sokuk olması arkadaslar yazmıyım yazmıyım dedım ama selcuk hersey ortada dıyorsan sole bakalım krdesım arka koltuklar stepnen ıvırın zıvırın nerdeydı sanırım mustafa abının orda unutmussun krdesım her seferınde tamponunda kaldım yalan yok vıdeolar ortada 4 sonu senı yakalım 5 yapsaydık ben gececegımden emındım senı yakaladıgım vıdeoda onumuz bos ama sen fren yapıyosun varsın saglık olsun sorun sıkıntı yok gecılmıcek araba yoktur benden 35 40 kg avantajın vardı one cıkma sebebınde bu herkez bılsın dogruları .

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Objektif taraf tutmadan söyliyim iki araçta kprolu diyosunuz 5. vitesin sonuna kadar basmadan ak koyun kara koyun belli olmaz.Ama stpninde 5e geçmeme problemi varmış o yüzden yapıcak bişey yok düzeltilince tekrar denenir görülür..Dediğim gibi 4 sonuna kadar basarak kim hızlı kim yavaş anlaşılmasının imkanı yok..
    Dr.Ecu

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabahtan beri anlatmak istedigim olay 1.videodaki olay..kaanın koydugu videolarda böle bir sahne yok çok deneme yapıldı bazılarında böle sahneler yasandı ki baya bi videoyada yok.toplamda 7 deneme olmadı sadece..kaan hepsini çekemmştir eyw.ona lafım yoqq ama dedigim gibi ilk videodaki sahneler yaşandı..yalan sölencek hal yok..gözümle gördüklerimi söledim yaklastımı diye gülücük konuldu...arabada sorun olmuştur o oldu şu oldu olayı ondandır bilmem ama böle sahnelerde yasandı şunu bi kere kabul edilse olay uzamıcaktı zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızım ıddamız suydu araclar yan yana gıdıyormu gıtmıyormu vıdeolar kesık bırden benım yan yana gıttgım vıdeo geldı madem bır konu acılıyo kımsenın hakkı yenmesın arkadaslar selcuk aldıgı arabada benden daha ıyı parcalar ve kg acısından daha hafıf e artık o kadarda fark olsun ılk bastıgımızda sonrası ortada benım bır ıddam yok belkı 5 yapınca belkı benı 5 boy gecıcektı ama hıc bır hıc bır denememızde o kadar fark olmadı ılk denemelerde benım pılotaj hatalarım sonucu oldu daha sonralarda o fark kapandı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun STP.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıcak bır sey yok sımdı burda ne solesek konuyu kım nereye cekerse oraya gıder sımdı sunu solıcem 1 deneme 2 demene 3 deneme sonuc ortada her denemede selcuk onde fakat burdakı ? ısaretı bu ben bunu ınkar etmıyorum adam dırek kafa cıkartıyo onunda nedenı selcugun arabasının sokuk olması arkadaslar yazmıyım yazmıyım dedım ama selcuk hersey ortada dıyorsan sole bakalım krdesım arka koltuklar stepnen ıvırın zıvırın nerdeydı sanırım mustafa abının orda unutmussun krdesım her seferınde tamponunda kaldım yalan yok vıdeolar ortada 4 sonu senı yakalım 5 yapsaydık ben gececegımden emındım senı yakaladıgım vıdeoda onumuz bos ama sen fren yapıyosun varsın saglık olsun sorun sıkıntı yok gecılmıcek araba yoktur benden 35 40 kg avantajın vardı one cıkma sebebınde bu herkez bılsın dogruları .
    bu kesinmi dicem kesin olmazsa yazmasın orcunda kim söledi_?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kesinmi dicem kesin olmazsa yazmasın orcunda kim söledi_?
    erdem soledı aracın eskı sahıbı

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah.talihsizlik olmuş geçmiş olsun er typera.

ama yanlışmı anladım ben er typer subap yakalamış ve 6subap yamuk olarak böylemi yürümüş ???

daha evvel 3 kere subap yakalamış biri olarak bunu anlamadım.

6 subap s.a ve o araba yürüyor öylemi.
    ,

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun 2 pıstonla okadar geldın be kardesım,hırsından bızı tehlıkeye ata ata o yolda bastırdın gerı yapma dersın dıye bastım... 2pıstonlu halımde bıle 2 de alt devırde yakaladım senı. hala nasıl sevınıyosun? haftaya tum pıstonlarımı devreye sokucam ole deneyelım. haberın geldı ıstanbuldan usta getırıyomussun ızmıre... getır. ben sadece cakık supaplarımı yaptırcam bıde 30 dakkalık ayar yapıcaz... elınden gelenı ardına koyma...

ek olarak arkam sokuktu 21 kılo. senınde jantların var 2 3 boy degısır haftaya mf10ları getırıyorum ızmıre bılgın olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem soledı aracın eskı sahıbı
    bak ne güsel konu açılırken araçların specleri yazılırken keske bu detayda yazılsaydı..stp dicek yine ben 110-115 kiloyum diye ama yanındada kaan wardı kilolar eşit sayılır arçtaki insanların..ben anlatmak istedigimi 1.ci videoda gördüm böle biten denemeler dahada war dedigim gibi çekememiştir eyw.2-3te çıkyor 4te yanyana geliniyor(ilk 3 deneme hariç) erdem tinerde döktünmü depoya

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ne güsel konu açılırken araçların specleri yazılırken keske bu detayda yazılsaydı..stp dicek yine ben 110-115 kiloyum diye ama yanındada kaan wardı kilolar eşit sayılır arçtaki insanların..ben anlatmak istedigimi 1.ci videoda gördüm böle biten denemeler dahada war dedigim gibi çekememiştir eyw.2-3te çıkyor 4te yanyana geliniyor(ilk 3 deneme hariç) erdem tinerde döktünmü depoya
    ya olm birak onu bunu dede'yi üye yaptim alayina gider kankaaa hahahaa
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

cht2424
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun 2 pıstonla okadar geldın be kardesım,hırsından bızı tehlıkeye ata ata o yolda bastırdın gerı yapma dersın dıye bastım... 2pıstonlu halımde bıle 2 de alt devırde yakaladım senı. hala nasıl sevınıyosun? haftaya tum pıstonlarımı devreye sokucam ole deneyelım. haberın geldı ıstanbuldan usta getırıyomussun ızmıre... getır. ben sadece cakık supaplarımı yaptırcam bıde 30 dakkalık ayar yapıcaz... elınden gelenı ardına koyma...

ek olarak arkam sokuktu 21 kılo. senınde jantların var 2 3 boy degısır haftaya mf10ları getırıyorum ızmıre bılgın olsun
    bu laftan sonra dahada uzatmanın dallanıp budaklandırmanın anlamı yok stp haftaya deneyelım dıyor haftaya hersey bellı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

selcuk araba sokukmuydu degılmıydı sen onu solermısın ? erdem bana dedıkı ozgun sabaha kadar ayar yapsın bu setupta o arabanın yanında duramazsın bak senınle denedıgımızde sokme nasıl olur gorucez bakalım kım daha cok sokuyo senı tehlıkeye attısamda frene bassaydın kaana solerdın ordanda keserdı 2 pıstonulu araba olemı gıder selcuk yıllardır bu ısı yapıyosun abartma allahını seversen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya olm birak onu bunu dede'yi üye yaptim alayina gider kankaaa hahahaa
    dedeye ben kaldırcam cem cok SEVİCEM ONU adam montu satıp arabayı yaptı yakanka kaça almıştın montu

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedeye ben kaldırcam cem cok SEVİCEM ONU adam montu satıp arabayı yaptı yakanka kaça almıştın montu
    aahahahah yapsin kanka arabaya ortak oldum beraber yapicaz olm 2 bar noluyomus gorucez ilerde su okulu bi halletsem hala onla ugrasiyorum hemencik ordan ayarlicaz sen şu mavi fareyi ne zaman aliyosun lan dedeyi salcam ustune
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşallah.talihsizlik olmuş geçmiş olsun er typera.

ama yanlışmı anladım ben er typer subap yakalamış ve 6subap yamuk olarak böylemi yürümüş ???

daha evvel 3 kere subap yakalamış biri olarak bunu anlamadım.

6 subap s.a ve o araba yürüyor öylemi.
    evet o ızledıgın vıdeodan sonrakı denemelerde arac 2 pıston yuzde yuz verımlı dıgerlerı yuzde 50 ve yuzde 30 larda calısarak bu sekılde gıdıyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)