www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ahhauh kanka 106 bittiginde beni ara beraber kutlayalim eskisehirden 3 saate izmirdeyim yada istanbulda farketmez beni biliyosun ferittttttt![]()
mont kardeşime feda olsun yaaa kıydım paraya aldim yenisini acimadim![]()
gelicemde dagdayim aq etrafta insan yok şantiyelerdeyim beynim zaten
folloş kızlarla madencilik oynuyoruz
bu arada evet adam haklı beyler arabalar cok hızlı
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
aracta yakıt yok. aracın arka koltuklarını selcuk yarıs anında sokmus.ıvır kıvırda sokuk deıldun telefondada soledım sadece arka koltuk ve stepne yok
ben taraflı yazmadım,neyse odur benım ıcın. ılk denemelere ve kendı dusuncemı yazarak soluorum suankı setuplarda selcuk orcunu gecer,gecmesı lazım.. 3. vıdeoda ne pılotaj hatan var orcun? dunde yanlıs surmusumdur dedınde bence bı hata yok. 3. vıdeoda barız guc farkı var bence. he yanyana gıtmım dıosun 4te yakalıoru dıosun kac denemede bole bısey var sadece 1 denemede. selcuk yanlıs vıtes cekmıs fln bılmem ole bısey olmasa bıle 1 adet denemede denk araclar gıbı gıdılmıs sadece. 4te gelıorum dıosunda neden bu adam 4te senı gecıyor? 4te ole fark yapan arac 5te 5lık yapar.boyle hırs yapmayın.neyse onu soleyın. dunde soledım hala kelımemın arkasındayım 2 aracta aynı halde olursa denemenın saglaması acısından karaburun duzlugunde en az 5 boy olur arada bana gore.darılmasın gucenmesın kımse.
kimse sormamışta ben sorayım netlik kazansın, arada konuşması geçmiş gerçi. orçunuda stp yide tanımam kimse yanlış anlamasın.
ilk videoda orcun evet yaklaşmış 4 te
ama bu video stp supap çaktıntan sonra mı yoksa önce mi ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
neyin komik duruma düşmesinden bahsediyon güzel kardeşim. adam gibi bi soru sordum altında ne arıyorsun. ben 1. videodan bahsediyorum. orçun 4 te yetişmiş bu supap çaktıktan sonra mı önce mi onu soruyorum. sorumda da belirttim zaten orçunuda stp yide tanımam diye. dün videoların hepsini izledik bunuda izledik, merak edip sordum, soruda mı soramıcaz yani![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)