maşallah bırakın tartışmayı bşverin araba işte denenir görünür atara gidere grek yok utku bu arada saydın mı lan:d
maşallah bırakın tartışmayı bşverin araba işte denenir görünür atara gidere grek yok utku bu arada saydın mı lan:d
eger bu kadar ıdda edıyosan gelın bı aksam cumshoot yapıymkonuyu kırletme yazma daha benden bu kadar eger gelırsenız denerım her turlu ok ....yazma daha bu konuyla ılgılıde konuyu kırletme aslan
![]()
soudum rsten: typer alalım bizde
yada temmuzda fena şeler olcak
![]()
tamam abi
benim çocuğa yazdırcam zaten artıkkarşındakiyle konuşmayı öğren kardeşim ilk önce adabını düzelt yoksa senle oturup adam diye konuşmam ben..
utku ne gerek vardı şimdi bak herkes birbirine girmiş yazık günah değil mi ortalığı s...tiriosun ayıp denen birşey var şurda herkes yüzyüze bakıyor böle salak saçma eski püskü videoları önümüze atıosun anladım yağmur var evdesin canın sıkılıo ama gerek yok araban satılmış parası alınmış notere gidilmiş muhtemelen yeni sahibi arabayla patinaj bile çekmiştir... ben ne diorum yaaa nese s.et hahaha We love you utku![]()
..::PASSATURBO1::..
1 hafta öncesinden "stock vs stock deneyelim sakın bozma arabanı" demiştiniz, sonra son akşam 6'da egzoz takıyoruz haberin olsun diye aramış olmanıza takılmıştımçok da mühim değil dediğim gibi, salla gitsin.. hiç bi rs sen ben olamaz
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)