yazılarda nos basıldı falan yazılmıs ondan oyle nos basmıs falan yazdım nos basmadıysa ozur dılerım tam sağır duymaz uydurur olmusum gıtmedım etmedım taa burdan atladım konuya..:D:D
Printable View
sımdı Honda fanatıgı olarak yazayım bende.
Metın abı bızım abımız sureklı bıraradayız ben sahsen onun 1.olmasını ıstıyodum. + honda oldugu ıcın. Mehmet abı sabah geldıgınde arabasına baktıgımda gercekten cok estetık bı araba gıdısı kadar durusuda cok guzel. Kategorılere gelınce bılenler ayarlamıstır. nos bascagını bılmedıklernı zannetmıyorum o yuzden masaallah abı cok guzel bı aracın var . Metın abımızede masallah aylardan sonra ılk defa gectı dıreksıyon basına ona ragmen bole bı zaman sonuc kı arabanın hala tam verımlı olmadıgının kulak mısafırı oldum.
laci vtec'in sahibi kim acaba siteye kayıtlı mı haberi olan war mı?
maşallaahhh hıc beklemedıgımız performans sergıledı mehmet gazıhan tebrık edıyurm lacı vtec te cok guzel yuruyen bır araba onada masallah dıyrum ıkısıde cok basarılı arac :)
o zaman aracın speclerini pm atarsanız inanın çok sewinirim :)
Mehmet'e tebrikler... adam uğraşmış yapmış...
nosmuş oymuş buymuş. adam dizel araçla girdiği kategorinin zaman rekorunu kırdı. bu çok büyük bir başarı.:)
Laci vtec'e gelirsek, henüz eksikleri olmasına rağmen sırf bu yarışa katılabilmek için çekiciyle geldi geceden. yakıt kondu, lastik değişti, hazırlandı ve piste çıktı.
tam anlamıyla bittiğinde çok neşeli olucak.... :icon_tup: Kocaman bir nazar boncuğu :heyoo::icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/type...vti_193136.htm
ufak bi video eskılerdenn :)
aynene renç e katılıyorum..
öncelikle mehmete kocaman bir mşllh. gerçekden aracı harika ötesi
laci vtec'e gelince arac üstündeenjektör yok bujiler degişmedi ayar sırasında çok ama çok sorun yaşadılar arac şuan eksiklerini giderdikden sonra tekrar maplencek.
mehmet yanlış anlama ama arac tam anlamı ile bittiginde sonuç böyle olmaz demedi demeyin :)
Teşekkürler Arkadaşlar..
Arabamın gücünü bilmiyorum ölçer söylerim..bana yakın süre yapan bi turbo vtec vardı o kaç hp idi ? m3 kaç hp acaba..
tork tork diyorsunuz ama tork yok arabada..3200 rpm de full boost görüyorum çevirebileceğim devir sayısı 1800 kadar..
her vitesde topu ropu 1800 rpm çevirerek bu süreyi yaptım ben..
bırakında o kadarcık devirde ne bulursam basayım..
benim lastik sorunum vardı olmasa bende süreye oynayacaktım farkına vardıysan kalkışlarım hep kırmızı ışık kalkışı edasındaydı :) hiçmi hiç zorlamadım aracı ve hep 1 barda kalktım lastik olsa 1,5 barda kasıcaktım.
bu arada pd130 makine varsa hacim 1,9 değil mi? neden 1,7 hesaplanmış?
maşallah gerçekten çok güzel olmuş :)
inanki bende hiç dyno yapmadım daha.. istiyor aslında ama tahminim 1 barda 400 hp olmalı rahat..
iki aracada maaşallah :)