maşallah iki araça da polo cok saglam olmuş emeğinize saglık
Printable View
maşallah iki araça da polo cok saglam olmuş emeğinize saglık
Maşallah Mehmet ;)
Mehmet ayağına sağlık.. Emeğine de tabiki.. Tr'nin en ciddi dizel aracını hazırladın ve drag için 1 ay gibi kısacık bi zamanda hazırladın.. Yaptığın süre ve geçtiğin arabalar gerçekten tahminlerimin çok üstünde.. Ama kendine müslüman olmayacaksın.. Bak aynı arabadan bende de var :D
Laci vtec'e gerçekten kocaman maşallah ama Polo'da type-r a aynı farkı atıyo çok çok rahat..
Söyle oldu böyle oldu demeden ortada bir gercek varki, Mehmet polo ile TRdeki en hızlı vti ve dolu tabir edilebilecek typerları gecti.
Mehmet o sınıfa katıldıgında gülen kücümseyen tipler de vardı yarıs sonucunda onlar dahil herkesi sasırttı.
Laci eskisi gibi gitmiyor evet ona da katılıyorum.
Laci eski performansına kavusur, mehmet de arabayı hafifletirse yine cok keyifli yarıslar izleriz.
2 otomobile de masallah ;)
şu laci vtec'in specleri birisi bana pm atabilir mi lütfen :D
çatlarım meraktan wallahi..
Blok we kapak hala b16a2 mi mesela en başta?
Mehmet türkiyedeki dizel araçlara bakış açısını değiştiren kişidir. Kim ne derse desin sonuçlar ortada.Yok şunu yapsaydım şunu etseydim diyeceğinize yapsaydınız da geçseydiniz. Siz geçince belediyeden anons yaptırırsınız adam geçince kıyametler koparırsınız.:)
Ayakta alkışladım. Başarılar.
masllh mehmet abı cok guzel olmus ilk sesini duydugumda sok olmustum open downpipe dizel :) dizele devir cevirtmenin yolu varmıdır kapağı işlemek acaba kolların uzun olusu sorun olustururmu
ağzımız açık izliyoruz.
kocaman tebrikler.:)
mehmet maşallah rollde şaşırmazdım ama o torkla dragda bu başarı çok iyi bence
bu polo sende tek sanırım varmı tr de başka
var bikaçtane piyasada goruolarmış..3 bilemedin 5 tane..gerçi haramidere Doğuşda 25 e yakın makina dinleniyor ama onları toplayıp satacaklarmı bilmiyorum..belki bi organizasyon daha ypr doğuş..
dizele devir çevirtmenin tek yolu EMS ile kontrol etmek ve öyle iyi bi beyin 3000 euro gibi..ve ciddi ömrü kısalır makinanın..içini yapmak lazım ve hiçbir performans ürünü yok..herşeyi kendimiz yapıyoruz..
ben hala 5200 cevirebiliyorum..stoc rev limit yani..
İki Aracada Maşallah, Poloya Ayrı Maşallah :) Gerçekten Çok İyi Kazasız Belasız Sürüşler Mehmet Abi
Öncelikle herkezi tebrik ederim.
Polo süper bu arada tabi dizel turbo oluşu 3000prm lerde kalktığı için sarma diye bir şey olmuyor direk en verimli tork u ile yürüyor.
Çok güzel yapılmış bir araç ve kullanan arkadaşı tebrik etmek lazım vites atışlarında devir bantlarını çok iyi ayarlıyor boşa çevirmiyor.
Tebrikler gerçekten dizel bir araç üzerinde de çalışılınca nasıl yürüyor görmüş olduk hep beraber.. Emeğine Sağlık Mehmet abi ;) :)
resımlerı yokmudur bu makınanın
paşaoğlundan bildiğim kadarıyla marka bi stroker kit(krank kol piston) var 1800 küsür hacim var..12.5 - 13 gibi sıkıştırması eksantriği gibi onemli tune lar var..gerisi ufak tefek..
wideband arızasından oturu tam ayarlanamamış deniyor..tahmini 230 hp artı eksi 20 hp gibi bir güç var ortada..