Pist cidden ürkütücüymüş :) videodaki kişi 8'. virajdamı patlıyo sayamadım.
Printable View
felaket patlamis arkadas gercekten ama sizin araba daha stabil.. bu inanilmaz zipliyor, video da fark ettim durmaya calisirken duzeltmelere gerek duyuyorsun. Ama tabi cesaret isi, video dan izleyince hava hos : )
çizgi konusunda kesinlikle lastiklerinizle alakalı bir şey. ya yanlış girdi viraja derken bakıorm ki virajın devamında doğru çizgidesiniz. Aslında bildiğim bi pistti ama unutmuşum biraz o yüzden tam şey ettiremedim :D Çoğu zaman kafadan kaymadan dolayı dışta kalıyorsunuz onun dışında gayet iyiydi :) Ama bu pistin en zorlu noktası şu. Tepe şeklinde olan virajlar.Neredeyse her virajda apex kör noktada.. Böyle bir durum olmasa çok daha iyi yapabileceğinize inanıyorum. ah ben de çıkabilsem şu pistlere :D
9da patiliyor.. 8den 9a gecis cok zor, aci cok dar hizli girince disari atiyor insani, dua ediyorsun acilmasin araba diye :) sonra kapanman lazim ama bu arkadas cok erken kapanmis, o yuzden disari acilmis cikista.. kotu senaryo :(
http://www.willowspringsraceway.com/...adCourseLg.gif
evet biz suspansiyon ayarlarini cok abartmiyoruz, sertlik 6/36 su an :) duz pist olsa daha sert yapariz ama bu pist degil sanki dag yolu :) lastiklerde "cupping" oldu, turkcesini bilmiyorum :) duz degiller kafadan kayma buna sebep oluyor, zaten 1.5 senelik lastikti omrunu doldurdu artik ;)
evet valla zor pist, her seferinde ogrendim diyorum teoride ama pratik uygulamada sinifta kaliyorum :) piste cikmak kolay, ben isterimki istanbul park kiralansin fiyatlar ucuzlar eger katilimci cok olursa..efor sarfetmek lazim, ben istanbulda olsam yakalarindan dusmem pist gunu icin :D
aslinda genelde drag setup lari yapiliyor pist icin yol tutus icin cok ugraslar veren insanlar olsa bence daha sık time trial vs yapilabilir. Drag lara insanlar daha cok para harciyor : )
ne güzel bişeydir imkanların bol olması. maşallah aracınıza keyifli denemeler...
evet dedigin gibi drag ve roll icin yapiliyor hep setuplar, pist meraklilari var sayi az.. talep olsa bence pist gunleri baslar ordada..
imkan yok demeyelim bence.. kac yildir pist orda yarisan yok diyelim :(
Abi 20 Agustos - 20 Eylul arasi var mi San Diego'da pist organizasyonu kismetse orada olacagim , canli izlemek isterim..
Kaan Okcuoglu
Maaşallah araç çok güzel ama daha stabil kalmasını sağlayacak ekipmanlar istiyor. Mood:Racer'e geçicek olursam pratikte de sorun var gibi:D
Görünümü de harika.
izlemesi bile cok zevkli sürmesi nasıldır allah bilir.kazada kötü olmus aman dikkat.
lastik sorunun beni enteresan seyler yapmaya zorluyor :) insallah daha iyi olacagim..
alt devirler cidden cok zevkli :) 35R taksaydik bu kadar iyi olmazdi..
dikkat ediyorum elimde geldigince :) o zamanda sure cikmiyor ama