User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: 540bhp evo ıx mr

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet daha iyi sureler cikacaktir zamanla, bu pist amerikada bati tarafindaki en hizli pist. Acikcasi korkuyorum biraz 8. ve 9.virajlardan. 220-230kmh ile daliyoruz 8e, saga sola yukari asagi zip zip, zaten kasktan belli oluyor 9a dalmakta baya kasiyor duzlugun sonunda 240-250kmh, ani fren, 200 ile daliyoruz 1e Hata kabul etmiyor..yaris lastigi olsa cesaretim artar.. videoda belli olmuyor ama frenajda araba stabil degil, surekli duzelttim gotunu basini. Kafadanda kayiyor..bir sonraki yarista kesin lastik aliyorum

8 ve 9 da takla atanlar, hatta olenler oldu, sabah zaten herkesi uyariyorlar ucmayin diye

BORKED
    Pist cidden ürkütücüymüş videodaki kişi 8'. virajdamı patlıyo sayamadım.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    felaket patlamis arkadas gercekten ama sizin araba daha stabil.. bu inanilmaz zipliyor, video da fark ettim durmaya calisirken duzeltmelere gerek duyuyorsun. Ama tabi cesaret isi, video dan izleyince hava hos : )

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac iyi, cizgi fenal degil, s2000ler cok iyi
    çizgi konusunda kesinlikle lastiklerinizle alakalı bir şey. ya yanlış girdi viraja derken bakıorm ki virajın devamında doğru çizgidesiniz. Aslında bildiğim bi pistti ama unutmuşum biraz o yüzden tam şey ettiremedim Çoğu zaman kafadan kaymadan dolayı dışta kalıyorsunuz onun dışında gayet iyiydi Ama bu pistin en zorlu noktası şu. Tepe şeklinde olan virajlar.Neredeyse her virajda apex kör noktada.. Böyle bir durum olmasa çok daha iyi yapabileceğinize inanıyorum. ah ben de çıkabilsem şu pistlere
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pist cidden ürkütücüymüş videodaki kişi 8'. virajdamı patlıyo sayamadım.
    9da patiliyor.. 8den 9a gecis cok zor, aci cok dar hizli girince disari atiyor insani, dua ediyorsun acilmasin araba diye sonra kapanman lazim ama bu arkadas cok erken kapanmis, o yuzden disari acilmis cikista.. kotu senaryo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    felaket patlamis arkadas gercekten ama sizin araba daha stabil.. bu inanilmaz zipliyor, video da fark ettim durmaya calisirken duzeltmelere gerek duyuyorsun. Ama tabi cesaret isi, video dan izleyince hava hos : )
    evet biz suspansiyon ayarlarini cok abartmiyoruz, sertlik 6/36 su an duz pist olsa daha sert yapariz ama bu pist degil sanki dag yolu lastiklerde "cupping" oldu, turkcesini bilmiyorum duz degiller kafadan kayma buna sebep oluyor, zaten 1.5 senelik lastikti omrunu doldurdu artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çizgi konusunda kesinlikle lastiklerinizle alakalı bir şey. ya yanlış girdi viraja derken bakıorm ki virajın devamında doğru çizgidesiniz. Aslında bildiğim bi pistti ama unutmuşum biraz o yüzden tam şey ettiremedim Çoğu zaman kafadan kaymadan dolayı dışta kalıyorsunuz onun dışında gayet iyiydi Ama bu pistin en zorlu noktası şu. Tepe şeklinde olan virajlar.Neredeyse her virajda apex kör noktada.. Böyle bir durum olmasa çok daha iyi yapabileceğinize inanıyorum. ah ben de çıkabilsem şu pistlere
    evet valla zor pist, her seferinde ogrendim diyorum teoride ama pratik uygulamada sinifta kaliyorum piste cikmak kolay, ben isterimki istanbul park kiralansin fiyatlar ucuzlar eger katilimci cok olursa..efor sarfetmek lazim, ben istanbulda olsam yakalarindan dusmem pist gunu icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslinda genelde drag setup lari yapiliyor pist icin yol tutus icin cok ugraslar veren insanlar olsa bence daha sık time trial vs yapilabilir. Drag lara insanlar daha cok para harciyor : )

BlackEmperor
    Misafir
    ne güzel bişeydir imkanların bol olması. maşallah aracınıza keyifli denemeler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dedigin gibi drag ve roll icin yapiliyor hep setuplar, pist meraklilari var sayi az.. talep olsa bence pist gunleri baslar ordada..

imkan yok demeyelim bence.. kac yildir pist orda yarisan yok diyelim

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dedigin gibi drag ve roll icin yapiliyor hep setuplar, pist meraklilari var sayi az.. talep olsa bence pist gunleri baslar ordada..

imkan yok demeyelim bence.. kac yildir pist orda yarisan yok diyelim
    Talep olsa bile değişmiyorki durum. İstanbul Park için daha önce 500 euro muydu ben tam hatırlamıyorum ona yakın para ödendi kişi başı. Nurburgringe aylık girmek istediğinizde daha az para veriyorsunuz
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Talep olsa bile değişmiyorki durum. İstanbul Park için daha önce 500 euro muydu ben tam hatırlamıyorum ona yakın para ödendi kişi başı. Nurburgringe aylık girmek istediğinizde daha az para veriyorsunuz
    valla burda biz $170-200 veriyoruz, 50-60 arac oluyor. Laguna seca gibi daha kaliteli pistler $250 civari, bence istanbul park icin $300 verilir 500 euro cok pahali, konusun pazarlik edin illa olacak bu is, beni oralara getirtmeyin

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 20 Agustos - 20 Eylul arasi var mi San Diego'da pist organizasyonu kismetse orada olacagim , canli izlemek isterim..

Kaan Okcuoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 20 Agustos - 20 Eylul arasi var mi San Diego'da pist organizasyonu kismetse orada olacagim , canli izlemek isterim..

Kaan Okcuoglu
    Selam Kaan, 15 agustosta 1 tane var (Autoclub speedway fontana), sonra uzun bir ara veriyoruz ekim ayina kadar. Tarihleri degistirme imkanin yoksa san diegoda autocross yada drag seyrederiz seninle..

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah araç çok güzel ama daha stabil kalmasını sağlayacak ekipmanlar istiyor. Mood:Racer'e geçicek olursam pratikte de sorun var gibi
    Görünümü de harika.

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izlemesi bile cok zevkli sürmesi nasıldır allah bilir.kazada kötü olmus aman dikkat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik sorunun beni enteresan seyler yapmaya zorluyor insallah daha iyi olacagim..

alt devirler cidden cok zevkli 35R taksaydik bu kadar iyi olmazdi..

dikkat ediyorum elimde geldigince o zamanda sure cikmiyor ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)