valla dostum çok çıkarmıyorum aracımı işimden dolayı doldurduk garajda yatıyor haftada 1 gün binersek iyidir :D
Printable View
aracımı elimde olmayan sebeplerden dolayı satıyorum arkadaşlar arkadaş kazığı yedik 20.000
güzel araç daha önce ben gördüm.
bnm burda ölçebildiğim tek süre, 0-130 11sn gibi, diğer hız ölçümlerinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, bence araç için gayet iyi, sağlıklı şekilde yürüyor
aracın 2 si 120 tutunama sorunundan dolayı direk kesicide kalıyor gaz kesiyorum sonrasında dikkat ederseniz 3üncü viteste aynı şekilde 160 a kaldırıyor direk aracın fabrika verisi 0-100 6.2 sn aracım stock 220tc den kendi çapında daha dolu olduğundan tutunma sorununu çözersem slick lastik ile 6.2sn altına indiririm 0-100 ünü tahminimce haricen 0-400 denedim 185km/h ile giriyor harici videolarım gelecek ufak ufak :icon_tup:
Maşallah Allah nazardan saklasın Gökhan,çok sıkıştırma şu canavarı yere basmıyor adeta uçmaya kalkıyor.tdo5 vardı değilmi? .Mgrover'cılara izlettin mi? videoyu kolay gelsin.
Maşallah güçlü olduğu anlaşılıyor:) bu arada bende görmedim diyeyimde adet yerini bulsun:)
bence sıfırdan arabaya yazık ya 100 - 200 görelim??
eglencelı olmus baya :)
masallah
yok ben stabil gördüğüm tek hız olan 130u okudum sadece ordan yorum yaptım, aracınız 185kmh la 400metre geçiyorsa, muhtemel 0-185kmh hızlanması maksimum 13-14sndir ki, bu fazla ütopik bence, yani piyasada maalesef m3 fln bırakmıyosunuz, bu tür kadran videolarından oluşan polemikler hiç hoş deil ama, biraz abartılı geldi yorumunuz bana, 100-200videosu çekerseniz , daha fazla ışık tutacaktır
maşallah kazasız belasız, 1 kez gördüm aracı, Adana' da toplamda 3 rover coupe bulunmakta bir gün toplanalım
Tarihi tam hatırlamıyorum.
Süleyman Demirel 'de üç Rover 220 ve bir GC8 ile kulak pası sildiniz :D