bnm burda ölçebildiğim tek süre, 0-130 11sn gibi, diğer hız ölçümlerinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, bence araç için gayet iyi, sağlıklı şekilde yürüyor
aracın 2 si 120 tutunama sorunundan dolayı direk kesicide kalıyor gaz kesiyorum sonrasında dikkat ederseniz 3üncü viteste aynı şekilde 160 a kaldırıyor direk aracın fabrika verisi 0-100 6.2 sn aracım stock 220tc den kendi çapında daha dolu olduğundan tutunma sorununu çözersem slick lastik ile 6.2sn altına indiririm 0-100 ünü tahminimce haricen 0-400 denedim 185km/h ile giriyor harici videolarım gelecek ufak ufak![]()
Maşallah Allah nazardan saklasın Gökhan,çok sıkıştırma şu canavarı yere basmıyor adeta uçmaya kalkıyor.tdo5 vardı değilmi? .Mgrover'cılara izlettin mi? videoyu kolay gelsin.
Maşallah güçlü olduğu anlaşılıyorbu arada bende görmedim diyeyimde adet yerini bulsun
![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
eglencelı olmus baya
masallah
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
yok ben stabil gördüğüm tek hız olan 130u okudum sadece ordan yorum yaptım, aracınız 185kmh la 400metre geçiyorsa, muhtemel 0-185kmh hızlanması maksimum 13-14sndir ki, bu fazla ütopik bence, yani piyasada maalesef m3 fln bırakmıyosunuz, bu tür kadran videolarından oluşan polemikler hiç hoş deil ama, biraz abartılı geldi yorumunuz bana, 100-200videosu çekerseniz , daha fazla ışık tutacaktır
maşallah kazasız belasız, 1 kez gördüm aracı, Adana' da toplamda 3 rover coupe bulunmakta bir gün toplanalım
Tarihi tam hatırlamıyorum.
Süleyman Demirel 'de üç Rover 220 ve bir GC8 ile kulak pası sildiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)