benım lafım sana değilkıı yaa çakallık yapana o kendını bilir. 60-160 yarışa bılen arkadaşınn
Printable View
maşallah gtı a ;)
irfan eğri oturup doğru konuşalım kardeşim.ben senin için egzostumuda taktım düz borumuda çektirdim ufaktan arabamıda boşalttım stepne vb. hatta üni yolundada sıkalım dedim ama nedense bi isteksizlik oldu buna hayır deme bence.ben sana ogün geçtinmi geçtin dedim.ben sana yanlışın veya sağda solda konustunda demedim bunuda iyi düşün.soranlarada bu speclerde irfan beni arka tamponunda geçti dedim.ama tekrar denesydik görücektik olmadı kısmet değilmiş..
Video ile ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok , 306 güzel yürümüş maşallahı var , tabiki bu her zaman yada her vti yı geçeceği anlamına gelmez...
Sahibinden de ilanı çıktıında direk favorilerime eklediğim bir araç , sahibi ile de görüşmüştüm ama farklı bir araç (2002 ep3) almak durumunda kalındığından mecburen vezgeçildi. Hala ara ara girip bakıyorum , şu an otomatik , hatcbach , bayan kullanıcıya uygun bir araç almak zorundayım , garajda 2 tane spor araba varken 3.bir spor araba alırsam hatun beni kesin boşar... Zaman ne gösterir bilmem ama şimdilik allah sahibine bağışlasın demekten başkası boş :) :)
kimse kusura bakmasında sağlık bi 306 sağlıklı bi vtecle aynı denk araçlar(kafa kafaya) örnekler: up 306 ts306 - eh vtec en vtec
specler chip cai egsoz düz boru 306 gtı
cai hdrs. düz boru egsoz vtec
Aynen ole kardesım.Egsozla bole gıdıyosa duzboru+egsoz+chıp+tımıng+ vsvs sen dusun
Tartısma yok zevkını cıkarmaya dvm edelım:)
türkiyede vti geçemessin arkadaş.bu böle gider:)
aynı diyologlar vti , gti yi geçincede oluyo...
erdınc kankım gerılme.her vtı senınkı kadar ıyı olmayabılır.adamın hakkını ver ıyı gıdıyo tosun gıbı meşallhhh:)
anlamadığı neden 306 gti bukadar hafife alınıyor ..alt tarafı vti geçti diye bukadar galyana ne gerek var ..sanki vti 306 çok çok üstün bir araçmış gibi ..aslında vti çilere 306 gti sürdürmeli farkı anlamaları için..
ister video koyarım ister koymam bu işler video koymakla olmuyor ;) ;)
neyin nolduğunu bilipte konusuyoruz biz, laf olsun torba olsun diye konusmuyoruz;) VTİ ninde kapasitesini biliyoruz 106nında 306nında.. normal sağlıklı bi VTİ nin böyle gittiğine inanıyorsan ben sana ne diye bilirim ki :) ....
neyın kavgasını yapıyorsunuz anlamıyorumkı. hepimiz antalyanın cocuguyuz. ne kavgası bu ya:D gecmıs gecılmıs:) hepiniz esnaf adamlarsınız burakın bu boş işleri ya:) denemek isteyen olursa arabam cıkıyo herkesle denerıs vti powerr:D:D ERDİNÇ BENIMLE DENE KANKA:d
len bu konu kilitlenirse ben kilitlerim bak:D
lütfen ama yorum yapan olursa adam gibi seviyeli yapsın.birilerinede bişeyler göndermek isteynler başka konuda toplansın lütfen.teşekkürler:)
başka bi vti ile denedin mi daha önce ?? nasıl oluyo farklar ?? yani sana göre bu vti de sorun varmı yokmu..
her araba aynı deildir tabi. ama 306 cok guzel yurumus. vti lar niye gecilmesin:) vti da gecilir 306 da gecilir ferraride gecilir:D
ben zaten uyeydım er yada gec baktım fazla gerılmıssın bı yazayım dedım hanı ben de buralardayım felan yanı ehuehuehuhehuheh:D
Geçsen dert geçmesen dert. Fazla fark atmayacaksın ki karışıklık çıkmasın :p Maaşallah.
aynen murat abi bozuktur:)
muyat ne bu vti düşmanlığı ya :)
herhangi bir düşmanlık yok Allah a şükür. bir çok arkadaşım var vti aracı olan. hiçbiri ile de derdim yok :)
ben de sana bir soru sorim madem. nedir derdi bu arkadaşların pug larla? neden bu hazımsızlık? tebrik etmek bukadar zormu? bir vti ın geçilmesi bukadar imkansızmı? espiriye almak mı düşmanlık yoksa sağa sola gider yapmak mı düşmanlık belirtisidir?
bazı şeylerin hazmedilebilmesi gerekiyor. geçmişsen tebrik alırsın. geçilirsen de tebrik etmesini bileceksin. sağa sola gider yapmayacaksın. ama görüyorm ki bir çok arkadaşta bu olgunluk mevcut deil. :)
YA yine neyin peşindeyiz?
Bu plakalı 306 araç sahibi arkadaşımız bu Vti'ı geçmiş.
Olay bitmiştir...
Maşallah 2 aracada güzel deneme olmuş ;)
ewet doğru geçen geçmiş tebrikler... ama sağlıklı bakımlı bi 306 normalde de vti ye bu kadar fark atar gibi bi düşünce var,, öyle bi dünyada yok onu söylim.. bende atıyodum 306lara bi 10 luk ama 306 ların hepsi böyle yürür diye inandırmıyodum kendımı...
ben hiç hayatımda standar bir vti ,,306 gti geçtiğini gormedim..tam 5 yıl 306gti kullandım ..aracımı yeni sattım..