User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
169 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: VTi & KN 306 GTi-6 Rolling

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bu işler çakallıkla yürüyoo biz video koyup show yapmadığımız için herkez bu çocuğu kral sanıyoo neyse hafta içi bellı olacak herşey...
    Olsun boşver siz efendiliğinizi koruyun kavgasız gürültüsüz denemenizi yapın biz de keyifli videolar izleyelim.

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim orda gelirken önüme araba çıkmıştı iyi hatırlayın derim.hadi onu geçtim benim ozaman düz boruyu bırak egzostum bile yoktuben sırf bununla tekrar denemek için düz borumu çektirp egzosumu taktım.ve ortamdada söyledim çık deniyelim diye.arabsına güvenen çıksın dedim kimsede ozaman yanaşmadı?ozaman 306nın asıl yürüdüğünü görücektik ama kimse denemedi.sırf onun için düz boru çektirmiştim ama denememişti kimse..
    yaa kardeşim darılcak bişey yok. şimdi tekrar denersınızzz. bellı olur
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bu işler çakallıkla yürüyoo biz video koyup show yapmadığımız için herkez bu çocuğu kral sanıyoo neyse hafta içi bellı olacak herşey...
    ben buraya geçtiğim vteclerin videosunu koyarsam konu kilitlenir erdinç abicim.orda geçtimi geçti dedim.egzostum bile yoktu.ama onun için çektirm herşeyimi yaptım arabamı boşalttım gel dedim deniyelim kimse yanaşmadı?? bunun cevabınıda verelım gerisi fani dünya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kardeşim darılcak bişey yok. şimdi tekrar denersınızzz. bellı olur
    hayır abicim ben darılmam beni az çok tanırsın.geçildimi geçlidim dedim ama sonrasıda vardı bunun olmadı kısmet değilmiş.arabamıda satıyorum bu hafta içi artık gelecek gti'ları yürütücez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben buraya geçtiğim vteclerin videosunu koyarsam konu kilitlenir erdinç abicim.orda geçtimi geçti dedim.egzostum bile yoktu.ama onun için çektirm herşeyimi yaptım arabamı boşalttım gel dedim deniyelim kimse yanaşmadı?? bunun cevabınıda verelım gerisi fani dünya
    benım lafım sana değilkıı yaa çakallık yapana o kendını bilir. 60-160 yarışa bılen arkadaşınn
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım lafım sana değilkıı yaa çakallık yapana o kendını bilir. 60-160 yarışa bılen arkadaşınn
    abi şu konuda bari kavga cıkmasın seviyeli bitsin kilitlenmeden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır abicim ben darılmam beni az çok tanırsın.geçildimi geçlidim dedim ama sonrasıda vardı bunun olmadı kısmet değilmiş.arabamıda satıyorum bu hafta içi artık gelecek gti'ları yürütücez
    tabıkıde yürüsün kardeşim vti geçilmez dıyemez kımse derse cahildir zaten. siz yürütceksınız tamırcı kazancak eksozcu kazancak yağcı kazancak petrolcu kazancak bu dönğü böle devam edecek
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tabıkıde yürüsün kardeşim vti geçilmez dıyemez kımse derse cahildir zaten. siz yürütceksınız tamırcı kazancak eksozcu kazancak yağcı kazancak petrolcu kazancak bu dönğü böle devam edecek
    sanayimiz yokki 2dk çekipte bakalım arabayabi düz boru çektiriyorum 2 günlük sadeceiçimde kaldı ama deniyemedik tekrar ek9 lada hade neyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayimiz yokki 2dk çekipte bakalım arabayabi düz boru çektiriyorum 2 günlük sadeceiçimde kaldı ama deniyemedik tekrar ek9 lada hade neyse
    başka bahara kardeşimm inşalalhh. ah ulan evlillık hazılıkları olmuyacaktıkıı siz o zaman bakcaktınızz neyse hayırlısı böyleymişşş...
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gtı a
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irf@n07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana sonradan direk yarıs teklifi eden olmadı onur bi ara cagırmıstı ölesine gazlayın die

ama biliyorsunuz işimiz gucumuz war bos insan degiliz ki her saniye cagrıldıgında gelelim...

kardesim benim zaten seninle bi derdim yok ama sanki öle bi konusuorsunki bi cagırdık

arkadas kactı bi duz boruyla 5 boy öne gecmeyi dusunuyorsan tamam eywaLLah gecersin

bişi diyemem... ben sana araban yurumuyor giibisinden de konusmadım ama cagırdık

gelmedi dersen orda dur derim... bi tek sen yapmıyorsunki arabana bişiler ondan sonra

cok seyler degisti hayatta ama senn aaa arabama sticer yapıstırdım gel deyelim aa duz

boru yaptım hadi gel deneyelim bizimde işimiz cıkınca kactı gibisinde konusulmaması

lazım... neyse bu konularla germeyelim ortalıgı herkez işine gucune baksın kardesim...

eger sattıysanda hayırlı olsun ALLah daha iyilerini versin ne diyelim kardesim...ama böle

konusmaların dogru digil bence sana karsı bi yannısım yada sagda solda ben buna 3-4 boy

atıorum giibisinden konusmalarımı duyduysan öle gelmeni isterdim karsıma ben öle

gectigim arabaların arkasından konusarak birim yapcak kadar dusmedim...hadi kal

saglıcakla..
    irfan eğri oturup doğru konuşalım kardeşim.ben senin için egzostumuda taktım düz borumuda çektirdim ufaktan arabamıda boşalttım stepne vb. hatta üni yolundada sıkalım dedim ama nedense bi isteksizlik oldu buna hayır deme bence.ben sana ogün geçtinmi geçtin dedim.ben sana yanlışın veya sağda solda konustunda demedim bunuda iyi düşün.soranlarada bu speclerde irfan beni arka tamponunda geçti dedim.ama tekrar denesydik görücektik olmadı kısmet değilmiş..

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video ile ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok , 306 güzel yürümüş maşallahı var , tabiki bu her zaman yada her vti yı geçeceği anlamına gelmez...
    Sahibinden de ilanı çıktıında direk favorilerime eklediğim bir araç , sahibi ile de görüşmüştüm ama farklı bir araç (2002 ep3) almak durumunda kalındığından mecburen vezgeçildi. Hala ara ara girip bakıyorum , şu an otomatik , hatcbach , bayan kullanıcıya uygun bir araç almak zorundayım , garajda 2 tane spor araba varken 3.bir spor araba alırsam hatun beni kesin boşar... Zaman ne gösterir bilmem ama şimdilik allah sahibine bağışlasın demekten başkası boş
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Göktürkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bla bla bla... sırf boş konuşma sende ki kusura bakmada neyin nolduğunu bilmeden konuştuğun bariz belli..
    almışsın biş JDM VTİ nick yazıyon sen çok iyi biliyosan sende koyda yarıştıgın videoları görelim ne kadar biliyosun

irfan bende çok yogun çalışıyorum kardeşim istersen benim saxoyla bi boşlukta deneyelim istersen.
    DR.ECU 207 GT
    ATA MOTORSPORT

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kusura bakmasında sağlık bi 306 sağlıklı bi vtecle aynı denk araçlar(kafa kafaya) örnekler: up 306 ts306 - eh vtec en vtec
    specler chip cai egsoz düz boru 306 gtı
    cai hdrs. düz boru egsoz vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ole kardesım.Egsozla bole gıdıyosa duzboru+egsoz+chıp+tımıng+ vsvs sen dusun
    Tartısma yok zevkını cıkarmaya dvm edelım

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyede vti geçemessin arkadaş.bu böle gider
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı diyologlar vti , gti yi geçincede oluyo...

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede vti geçemessin arkadaş.bu böle gider

gökhan dogan
    Misafir
    erdınc kankım gerılme.her vtı senınkı kadar ıyı olmayabılır.adamın hakkını ver ıyı gıdıyo tosun gıbı meşallhhh

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)