Bu arada Saygına maşallah olması gerektiği gibi yürümüş...
Tüm araçlara MaşAllah..Kadir Abi son 1-2 senede değiştirdiğin araçları sende kaldığı ayları da yazarak bir paylaşırmısın abi bizmle...![]()
konuya anca girebildim
Specleri yazalım yine
Darton gömlek
Eagle kol
Forget Piston
Walbro benzin pompası
İnce conta
NGK Iridium buji we kablolar
SuperSprint 4-2-1 Headers
AEM V1
Cai
60mm düz boru
HKS Son Susturucu
ChiefKadir emmi full yüklü bagaj ile güzel yürüdü maşallah.
Saygın arkadaşımızın aracı da sağlam yapılmış iyi yürüyor,ona da maşallah.
Turbo Civic olmasa herşey istediğim gibi olacaktı ama,madem turbo cenk'i de ben çağırdım kaşındım![]()
Bu gibi denemeler her zaman keyif weriyor, maalesef bende wideo çekemedim, inşallah gündüz wakti yine eğlenceli wideolar çekeriz,hepinizle paylaşırız
kadir abi hayırlı uğurlu olsun sen stock vti larla denemediğin daha ii olmuş gayet ii anlıyorum seni gidişinde kendi arabana göre baz aldığın hep hızlı arabalar oluyo işi bilmek böle bi şey oluyo işte.ALLAH kazadan beladan korusun.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ya cenk, bırtak ağırlık azaltmayı,kadir emmi 95kg adam werdi roll da yanıma
Hepsi bir tarafa da yahu bi wideoda 106GTI da wardı,mesut sen nie hiç görünmüyorsun hacım, ben mi yanımıyorum,rüya mı gördüm?
yahu adam hondamaniac oldu naapsın garibim
Ayrıca Laguna delikli lip'ten de 10-12hp almış araban maşallah
imzan da güzelmiş![]()
bi an sedan VTi ın devri hiç bitmicek 15.000 e kadar gidicek zannettimhepsine maşallah diyelim ankara geceleri hareketli gene
![]()
sedanın dewri biterken arkadan gelen vtec'in sesi onu tamamlıyor,sedan dewri bitiyor ama arkadan gelenin sesinden dolayı bittiriği belli olmuyor hala dewam ediyor gibi duyuluyor
şaka bir yana da, özellikle dewiri bitirdikten sonra ateş saçan egsoz manzarası süper sedan vtec'in, ankarada honda geceleri bir şaka oluyor bu yaz
Darısı her ilimizin başına...
zs rakiplerin listesine bakılırsa yine iyi yürümüş. araçların hepsine maşallah tek tek
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)