subofır
jibiyel
forgıd
bunlar ne demek ya
subofır
jibiyel
forgıd
bunlar ne demek ya
s2000 Lerin hakkında fazLa biLgiye sahip oLmasamda
650 Hp bi araç dönmeye çaLıştığında ortaLık duman dumana gitmesi gerekio
kafaLarda soru işareti kaLıo tabi
Lutfen Okuyun...
Arabanin Video Su Cekildiginde Arabanin Uzerinde Turbo Yoktu. Arabanin Parcalari Hazir, Tamamlandigi Zaman Gereken Boost Verildiginde Sorunsuz 530whp (650hp) Yapabilir. Benim Arabam Stock Motor Oldugu Halde 450whp (540hp) Yapiyor. Bu Aracin Blogu Tamami Ile Yapili. Tek Ihtiyaci Olan Profesyonel Bir Installation Ve Tune.
BATIKAN
vıdeoda anormallık olabılır ama aracın zaten ıscılıgı de tune ısıde ısı bılen kısıler tarafından yapıldı yanı sanıldıgı gıbı bos bır arac deıl arkadaslar
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
araca we sahıbıne laf yok.sonucta s 2000 almıs bırseyler yapmaya calışmış.ve inşallah dahada iyi olur. fakatt programı seyrettırmek için 650 hp demişler olay budur.otomobilden cakmayanlra way canına dedirmeye calısmıslar...
Valla 650 Lik Gibi Kalkmiyo . . . Kükremesi Lazim Borumu 650 Hp.. Neyse Bilemiyorum Artik
ben yukarıda videosunu koydum aracın daha body yapılmadan önceki halini oldukça iyi geldi bana 650 nos ile beraber olabilir, iyi hazırlanmış diye duymuştum bu aracı
S2000 in DriveTrain Loss u yaklasik 5/6. Stock 240hp olan S2000 lastige yaklasik 200whp gibi bir guc vermektedir.
Bu durumda bahsedilen 650hp guc lastige 530whp gibi bir guc gitmesi demektir. Iyi bir turbo ve built bir blok bu rakamlari elde etmeye yeter. Zaten arabanin motoru sadece 3mm Headgasket ile 400+whp ye rahatlikla ulasabiliyor.
Arabaya takilicak turbo yu burada aciklamak istemiyorum cunku sahibi belki bunun bilinmesini istemiyodur ama o turbo ile 16-17 psi da hedeflenen 650hp (530whp) rahatlikla elde edilebilir.
BATIKAN
araç çekimler sırasında arızalıydı. Çekiciyle dönmesi gerekti. Şu anda 2.3lt lik bir canavar olarak daha güzel bir güçle pistlere çıkıcak. . .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)