ankarada doğan kırbaş diye bir motorcu abi vardı o ne oldu acaba ?
Printable View
ankarada doğan kırbaş diye bir motorcu abi vardı o ne oldu acaba ?
ismail abi maşallah gökhan abi ve özgünün emeğine sağlik tebrikler...
abi maşallah fazlasın o nasıl bir patlamadır :D kazasız belasız
şuanda yarış başladı diyince kendimi at yarışı izlermiş gibi hissettim biranda :D
Maşallah 41 kere özlemiştik Msupra vs Bikes
Motor forumlarına atın da biraz eglenelim :D:D:D
ah şu videolara araç içi olsada hergün izlesek
Motor delisi
Turkish riders
Hangi motor forumuna atarsanız haber verin de biz de eğlenelim :)
Allah kaza beladan korusun.Maşallah..gurur duydum
maşallah , hatta oha : ) msupra bayağı güçlenmiş anlaşılan.. bide dynodynamics üstünde görsek hoş olmazmı ?
maşallah nazar değmesinn.. severek izliyoruz :D
maşallah msuprayı özlemiştik.
bu arada deneme kaç kmde başladı ? 100 km mi ?
rahmetli telat abimlede denemiştin ismail abi :/ o geçmişti seni bana göre hala 1000cc ile denemenizi tavsiye ederim sonuçta cacık makinalarda cıkabiliyor.. atmosferik olarakta istanbulda vs gazlayabilecek kapasitede makinalar cok boncuk yaşarın motoru ankaradada mahmut un (telat abinin eski makinası) onunla denenebilir ;) yanlış anlaşılmasın yazdıklarım m suprayı kötülemek için yazmıyorum her zaman tebrik ettiğim beğendiğim bir makinadır kendisi başarılarının devamını diliyorum abi
istanbulda çok ciddi yürüyen hayabusalar var N/A olarak.. onlarla denemek gerçekten zewkli olur bunu sadece msupra için söylemiyorum hpf m3 twinturbo m3 siyah supra hulk'un yeni hali gibi araçlar içinde söylüyorum..
çok sıkı yürüyen makinalar var tabiki 320 330 a kadar supranın onunde olabilirler ama supra sonuc itibari ile 365 yapıyo buda onu N/A olarak gecilmesi imkansız yapıyo :)
videodaki leventin ZX12 si çoook sert yürüyen bi makinadır aynen yazıldıgı gibi yeni kasa busaları rahat geciyor.