aynen ole:D ınsan bazen dusunmuyor deıl ordakı ımkanlar burda olsa nasıl konular cıkar:D:D:icon_tup:
Printable View
cogu arkadas bilmez burdan yazar yorumları bos bos cunku bilmez uykusuz gunduzleri ve geceleri.arac hazırlamak gercekten zordur ve emek ister oyle kolay kolay hazır olmaz bu emekleri bu hobileri mukemmel hale getirmek zaman ister.ben gercekten gurur duydum ismail beni bir rakip gordugu icin cunku dedigi gibi rakip olmaz ise koreliyorsun tezine katılıyorum.olacakki dedigi gibi zn ve mrt olmasa rekorlar gelmezdi ve insallah bende birseyler katarımda guzel bir rekor gelir.tebrik ediyorum tekrar tum ictenligimle cunku 300 sonrası bır hızda kontrol ve adrenalin dehset ayyuka cıkıyor.masallah diyorum emege gecen butun arka planda aracları hazırlayan tum teknik arkadaslara
ve gurur duyuyorum 4 tekerlekli aracın 2 teker arıza yarıs motorlarının eline vermesine helal sana cunku zoru basarmak sabır ister
Maşallah tekrar bir kadran videosu olsada mest olsak :)
maşallah her geçen gün hızlanıyor:)
Maşallah kazasız belasız, gerçekten gitgide daha iyi oluyor MSupra, kutlarım :icon_tup:
Seviyoruz. Allah esirgesin
Maşallah..
mertcan sende hep böyle hard videolarmı paylaşıcan be kardeşim:D fenaaa maşallah..