evet istanbuldan ankaraya gazlarken durup duru p yakıt koyarsınheheuhhauuhauha yaa komik olma edo yakıt bulamıcak adam olayı yok
yakıt istiyorsan kralı var sıkıntı yakıt deil orda 97 oktan var yakıtın neler yapabiliceğini türkiyede benden ii göre bilemiş olan olduğunu sanmıyorumki zira 11 sıkıtşrmaya Gt 55 ile 3 bar basıyoruz 130 oktanla bırakta bileyim biraz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Masallah, Allah nazarlardan saklasın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben yalan sölemem bro koymadık deyip koymam koymadıysa mkoymamışımdır
sıkıntın varsa söyle benim yalan dolanla işim olmaz! Gelrsin Ankaratya gidersin benzini boşaltırsın 97 oktan fulller gazlarsın !
miniklerdede stock kol yoktu satenneyse sidik yarıştıramıcam klimseyle al buyur video orda
www.drecu.com
ozgun sen ne ıcıosun? ben sana yalan mı soluosun dedım? neden gıtıp benzın bosaltıyım benı geren bısey yok kı. ben kımseyıde sorgulamam yakıt var mı yok mu dıe? yok dıyenede ınanırım. valla su yazdıgını hıc anlamadım. mınıklerın stock koluyla ne alaka onuda anlamadım. mınıklere stock deılsınız mı dedım? ole bısey mı duydun? kım dedıyse ona sole bana deıl..
msupraya ve ismaile masallah allah tekerine zeval vermesin keyifle gazlamalara
yakittir, klimadir takilamayin bunlara araba cok hizli helal olsun, hizli olan motorda gecer surede yapar virvir dirdir yapmaya gerek yok
pazar gunu esimle bir yerden donerken otobanda ismaile denk geldim msupra ile, gel biraderim lec leventle denemeye gidiyorum vaktin varsa sende seyret dedi, evde bebek var gitmem lazim dedim, gazla bir sesine bakayim ama dedim, son zamanlarda sesi hosuma gitmiyordu iso bilir demistim kendisine daha once, gazladi olmus dedim bu sefer. gitmis denemis gecmis, lec levent nasil motor surer, motoru nasil yurur hepimiz biliriz. yani sonuc emege saygi tebrik ederim, ok gibi gidiyor arabadiger arkadaslardanda her zaman bunu beklerim
![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
bakın arkadaşlar ben buralardan hep yazarım ve şunu derim bu arabacılıkla uraşan her arkadaşımı severim emeklerine saygı duyarım.
ben demiyorum beni kimse geçemez diye bu yarıştır geçmekte var geçilmekte.
ben kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendinmi biraz agır konuşurum daha arabanın direksiyonunu tutmamış adamların buralardan abuksubuk mesajlar yazması beni deliiiii ediiiiyorrr.
daha iyi dereceler çıkartacagıma inanıyorum rakibim oldugu sürece eger benim rakibim olmaz ise bende köreliyorum .
daha önceki msupra videolarını izlerseniz en az 100 metre bana fark atıyolar sonra 260km üzeride onları yakalıyor idim fakat şimdi 100 -365 arası hiç geçilmeden gidiyorum bunu şöyle izahlayım ben rekabeti severim ama kırmadan incitmeden bozmadan ezmeden rekabet her zaman şart helede benim için sizi bilmem beni kimse geçmez ise benden daha iyi sonuçlar çıkmaz. beni takip edenler bunu iyi biliyor diye düşünüyorum her sezona başladıgımda ilk iki yarış genelde puanım yoktur sonrakiyarışlardada genelde birinci gelmişimdir ben rekabeti severim emege saygıyı severim
alttaki imza mrt murat akabinde zn yasinden dolayı olmuştur teşekkür ederim
bu senede vakit bulur isem btu emin sayesinde yeni rekorumu egale ederim diye düşünüyorum
msupra
msky
abı cok haklısın rekabet olmadan kımse kendını gelıstıremez,rekabet ıyıdır gguzeldır bırde sız ankarada gorusen dost olan ınsanlarsınız en guzelı bu bence.. araban cok ıyı olmus top speede gerek kalmadan bole bır motoru gecmek herkesın harcı deıl.. tam usadekı 2jzler gıbı oturunca gecmekALLAH kaza bela vermesın. gozu olanın gozu cıksın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)