User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: ecotec gsi vs vti

dangerahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey Maşallah Ecotec'e Güzel Deneme Olmuş

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahcelili_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takcam yalçın abi
    snn dereceliler ırmscher + eco tech,... egzostları tak yazılımı bende hazır derecelilerin bilgine bak neler olacak o zaman
    aslında ecotech atmo da sfı dan daha fazla moda açık bilgine sfı da extrem parçalar afaki pahalı yani 220 ps lik bi makıne yapman demek sfı yaklaşım 5/6 gider e bu paralara turboda yapıyosun 1/2 farkla ortalama 8 gibi 6 gibide atmo değermi oysa 4/5 gibi 200 üstü eco tech de mümkün moda açık parçaları daha fazla mesela bende emmesi var eco tech flanş,ecotech kütük,ecotech borozan a nıssan emme manıfold bu direk ingilterede yarışlarda kullanılmış bi manifold + larla yere 170/180 leri almak mümkün çoğaltmak maksatlı getirttim ama evdeki hesap uymadı malıyet ,geldiği fiata veririm o zaman dehşet olur da sana pistonda gerekir enjektörde regülatörde pompada bilgine
    std makınende mesela : sende egzantrik var + yazılım + manıfold ortalama
    136 ps .......... .......... .....150 küsür .................... 7/9 ps. ....5/8.......165/170 gibi

yerede desek tahminen 163/168 bu sekilde alır buda iyi bi rakkam pistonsuz vsvs siz

YUSUF
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 evet kaç kere söyledım ama hala silencer ile gazılıo
    99 ise vtı baya iyi yürümüş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opeldostlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    snn dereceliler ırmscher + eco tech,... egzostları tak yazılımı bende hazır derecelilerin bilgine bak neler olacak o zaman
    aslında ecotech atmo da sfı dan daha fazla moda açık bilgine sfı da extrem parçalar afaki pahalı yani 220 ps lik bi makıne yapman demek sfı yaklaşım 5/6 gider e bu paralara turboda yapıyosun 1/2 farkla ortalama 8 gibi 6 gibide atmo değermi oysa 4/5 gibi 200 üstü eco tech de mümkün moda açık parçaları daha fazla mesela bende emmesi var eco tech flanş,ecotech kütük,ecotech borozan a nıssan emme manıfold bu direk ingilterede yarışlarda kullanılmış bi manifold + larla yere 170/180 leri almak mümkün çoğaltmak maksatlı getirttim ama evdeki hesap uymadı malıyet ,geldiği fiata veririm o zaman dehşet olur da sana pistonda gerekir enjektörde regülatörde pompada bilgine
    std makınende mesela : sende egzantrik var + yazılım + manıfold ortalama
    136 ps .......... .......... .....150 küsür .................... 7/9 ps. ....5/8.......165/170 gibi

yerede desek tahminen 163/168 bu sekilde alır buda iyi bi rakkam pistonsuz vsvs siz
    abi seni arıyorum arıyorum cebini açmıosun numaranda sıkıntıo mı var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun vardı halloldu aktif şu an + bende ist de diildim ondan ulaşamamışsındır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)