videodaki egzost sisteminden bende var. isteyene verebilirim. headersten sonra sona kadar komple...
valla dönmek için şahine yada doğana hiç bişey yapmaya gerek yok 2000 yılında benimde doğan slx vardı enkada 3.25 bir tarafta ben bir tarafta dönüyodum kolay sıfıra yatan araç bizim kuşlar![]()
arka aşırı basık oldugu zaman kolay yanlıyor araçta buyuk ıhtımalle headers + komple egzos var headers takınca dercelı gıbı cıkıyor tofasların sesı
kapak taşlama da acaıp derecede fark edıyor tofaslarda
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
bi ara 3.25 motorlu serçe vardı ankara draglarda dönüp dururdu ona ne oldu bilen varmı
benzinlikte arkadan çuflama sesini duyup gc8 fln beklerken şahini gördüğüm andan itibaren konya plaka görünce şaşırmıyorum![]()
valla antalyada böle videolar yüzünden ant polisi özel tim kurdu antalyanın anasını ağlatıolar dikkatli olmak lazım bence..
Bu bişey degil daha.
Özellikle hafta sonları alaadin tramvay duragı önündeki ışıklarda trafigin anasını belliyorlar.
guzel donmus tebrik ederim...
valla sırf yanlamayı ogrenmek kendımı gelıstırebilmek icin 2.5 liraya bitane doğan L aldım su an kasası toparlanıyor yarın oburgun boyaya girer ufaktan biseylerde ben yapıcam insallah yanlamak guzel ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)