çok güzel makineler ya, civic in gerçekten maşallahı varmış, 335bi limitör iptali istiyo sanırım, konuşmadan anladığıma göre, ama kesinliklede e92 335 bambaşka bir araç , twin turbolu bir bmw farklı bir dünya, paylaşım için teşekkürler
Printable View
çok güzel makineler ya, civic in gerçekten maşallahı varmış, 335bi limitör iptali istiyo sanırım, konuşmadan anladığıma göre, ama kesinliklede e92 335 bambaşka bir araç , twin turbolu bir bmw farklı bir dünya, paylaşım için teşekkürler
maşallah hepsine bu arada civic baya iyi olmuş.
tebrikler 2 aracada,benim merak ettiğim bir şey var özel olmassa tabi..Camaro'nun durumu nedir ?
Salı günü istanbuldayım, şaftla ilgili bir küçük problem var onu çözmek için gidiyorum, onun dışında traversin sökülmesi gerekmişti o söküldü işlem gördü boyandı geri takıldı, manifoldlar söküldü polishlendi geri takıldı. şasi takviyeleri, diferansiyel, akslar, benzin sistemi komple değişti/takıldı, bazı burçlar vb değişti, ön tampon kesildi hava açmak için, yağ radyatörü takıldı. Onun dışında başka neler yapıldı bilmiyorum, salı günü göreceğiz bakalım :)
Maşşallah Araçlara :) Armağan salı Savaş ustayamı gidiceksin? Bende günübirlik gitmeyi planlıyorum uçakla uygunsan beraber gidelim?
Teşekkür ederim :) Bir ara ben de dayanamıyordum ama şimdi Savaş ve İskender son detayları (ve benim aklıma gelmeyen detayları) çok güzel bir şekilde planlayıp yapıyorlar, o yüzden bu saatten sonra sabretmek daha kolay oluyor. Bir de hız tutkumu çok şükür tatmin ediyor sayılırım şimdilik; Camaro çıkınca 335i satarım büyük ihtimal...
Evet Emre, sabah 8:50 uçağı gidiş akşam 17:55 dönüş bileti aldım 1-2 saat önce. Şu an bilet çok ucuz SAW ama ordan servisle geçeriz karşıya. Gel beraber gidelim, vergi dahil 138tl verdim 3 taksit maximuma...
Tamam şimdi alıyorum bileti, pazartesi msn den konuşuruz detayları.
masallah iki aracada güzel deneme olmuş
Öglen başladık telefon trafigine son dakka yalan olduk gelemedim yaa..Araclara masallah..
Maşallar araçlara ;)
Maşallah güzel denemeler olmuş :)
Maşallah Bütün Araçlara.
Maşallah mertcan çok başarılı , bmw de ayrı bi güzel gt30lu civic'le ö şekilde yürümek ciddi.