Yaw aklıma girme benim Camaro çıkınca bunu satarım diyodum ilanı falan bile koymuştum :D Ama aslında çok da basit bir işlem evde kuru nos kiti hazırda var zaten küçük bi tüp bulup basabilirim, deneriz olmadı, ben demiştim dersin :icon_tup:
Printable View
Yok ya hırs yapmadım yapmamda merak etmeyin :)
benim arabada sökük değil teyibim arka koltuklarım her sey ustunde ben zaten gunluk kullanıyorum hatta bugun işe gittim :)
ama basınc basınca arabanın her seyı degısıyor onu demek ıstıyorum sana oyle denk geldı abı
yıne bı aksam bulusup denerız eglenırız
Ankara da bir suru turbo araç var hepsını toplasak daha zevklı eglencelı olabılır :)
Tabi canım biliyorum, sabahları karşılaşıyoduk ya zaten senle. Bu forum dili de deli ediyor zaten yanlış anlaşılma oluyor hep. Ben senin arabanın sökük olmadığını biliyorum, beni zaten geçiyosun yeniden deneyeceksek arabayı da sökmem gerekir demek istedim :D
Evet diğer evolar imprezalar vbleri toplarsak daha da güzel olur. Onun dışında ben 911leri modenaları, M5 M6ların gidişini merak ediyorum asıl. Senin benim gibi modifiyecilerin hep değişiyor çünkü gidişleri :D
335 in farkını ben söleyim coolerden sonraki 4-5 boy sti la karşılaştırınca :D
evet ya diğer araçlarlada bassak çok eylenceli olur
Maşallah Mertcan çok güzel gözüküyo civicin gidişi. 3.35 zaten özünde çok hızlı bi araba.
Müsait olduğun bi ara vectrayla denemek istermisin merak ediyorum bende benimki ne durumda.
mertcan kardesım masallah
maşallah mertcan abi süper
Teşekkür ederim :) Asıl önden görünüşü süper oldu bence :icon_tup:
http://img824.imageshack.us/img824/3079/imag0598.jpg
oo harika:) maşallah
durma işini çözebilirsem 2 farklı setupda impreza ve süpriz bir araçla bu kadrodaki kaliteli insanlarla denerim,
boşver abi agırlıgı
biraz da zevkli olmak lazım
cok güsel olmuş bende olsam polished alırdim
canlı canlı daha cok güsel duruyordur eminim