ToNy Nickli Üyeden Alıntı Bu JAP 45 plakalı araç, Kırmızı bir TYPE-R mı... ? evet(onkrktr)
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şuan işyerimin kapısında duruyorda, Techde gördüm diye hatırlamıştım, Bi sormak istedim... Teşekkürler...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
ToNy Nickli Üyeden Alıntı Şuan işyerimin kapısında duruyorda, Techde gördüm diye hatırlamıştım, Bi sormak istedim... Teşekkürler... valla o sattlerde ya bakırkoyde ıdım yada kapalı çarşı etrafında net hatırlamıyorum bu gun cok pıstı ama cok dıkkat cekmemesı lazım
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
konuda ıyı hortlmış he
Bakırköyde gördüm bende JAP ı gene tıpa gaz Sahil yolunda transit yolda canlar yakıyordu
mehzent Nickli Üyeden Alıntı valla o sattlerde ya bakırkoyde ıdım yada kapalı çarşı etrafında net hatırlamıyorum bu gun cok pıstı ama cok dıkkat cekmemesı lazım Piyerloti otelin önündeydi konuyu hortlattığım zaman, Evde Bakırköyde ama o taraflarda hiç denk gelmedim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları