kardes bos konusma arabanı al gel R yi ileriyi gosterırım sana o zaman
isine bak kalabalık etme araban hazır olunca haber ver
Printable View
Ohoo uçmuşunuz yaw..
bu istanbul ankara veya şehir dışı atarlarını boşverin ya olmuyo biaraya gelinmiyo ucu açık kalıyo,
şuanda atmo olarak TH ı geçecek Vti ankarada yok...........
bak arkadasım araba denıyeceksınız arabaların motorlarını deil ! amac motorunun gucuyse cıkın dynoya kımınkı daha gucluyse o kazansın ... zaten s2k in AYNI KİLODAKI bır 106 ya gecılmesı ımkansız dogrumu ??? eee zaten 106 kılo awantajını kullanıyor olay bu kadar net .. sen sokersen karsındakıde soker salakmı senın karsındakı ??? sen cok zekısın ya ...
bnm amacım ortalığı kızıştırmak değil
araba sökmekteki amaç kilo eşitlemekse ne gerek var diyorum yanımıza adam alırız kilolar eşitlenmiş olur :)
Yusuf' bizim TH ın arka koltuklar felan sökük sende sök koltuklarını pazar günü gel Kazan Gişelere orda deneriz bide çay çorba içeriz kazanda bakarız hangisi nasıl gidiyor :)
tamam kardes iste dedigin gibi sok gel vtecini nasıl istersen ama burda oyle yok rrrrrr y mis yok bilmem neymis turu yazılar yazma sinirleniyorum cunku oyle seylere ortama kendi kendine sanki biri yok demis gibi gaz veriyosun yanlıs seyler bunlar gerek yok,ben haz almam yapmadıgım halde biri bana R yaptı dedigi zaman
neden bukadar sinir yaptınız anlamadım ben sadece kiloları eşitleyip denemek istediğimi söyledim okadar :) neyse uzatmaya gerek yok sağlık olsun :)
ikide kıymalı veriyim yersin arkadasım,o nasıl biseydir ya komedi vallahi iyi o zaman sen hıc sokme biz 4 kisi biner kiloları esitler yarısırız nasıl olur?10 numara dimi sartlar esit yani?
yani bole bi dusunce tarzı nasıldır anlamıs degilim :)
sen sok bızım sokuk halımızın kılosuna in yarısalım basta benim soyledigim budur.he bende sokupte kaputmus bilmem neymis deyip camura yatmam korkma koltuklarımı istetmemi sokerim komple sende o kiloya nasıl iniyosan inersin yarısırız teke tek.
kadir bey rajonu kesmiş yine buyugumuz olarak :) :):):):):):)
maşallah ik aracada 106 çok güzel vites çekiyo. SMG gibi:D
tabi honda geçilemez, bidahaki sefere 2. vites 90 da basında herkes rahatlasın honda geçilemesin falan filan
maşallah 106ya
2 aracada masalah arkadaslar bıkmadınzmı bu bos konusmaları yapmaktan ??
searock/// yavrım nasıldın nerelerdesin:rolleyes:o nasıl bir avatardır ya merak ettim simdi cok feci gorunuyor:icon_tup:neyin pesindesiiiiiin:Den son gorustugumuzdeki dedigin seyse OK de :D:D:D
yaa bıkmadınızmı aynı muhabbetlerden beyler... yok kilosu az yok 60 da basmış geçtimi kardeşim bitti gitti daha neye çamur atılıyor aşın artık şu mantığı anlaşılmış basılmış itiraz etseydi basan arkadaş derdi sizemi düştü az basmış çok basmış aracın sahibi bişe demiyor HONDACILAR ayakta abooo s2000 kıçı kırık 106 ya geçildi marka delisi olmayın arkadaşlar allah kimsenin arabasına kaza bela vermesin fanatikliği bırakalım elinize ayağınıza sağlık diyelim olsun bitsin...
Honda ve 106 roll kavgasız olur mu:D:D:D
Olmaaazzz :hahaha:
TH gtı AC gtı dan tahmin ve kıstas alırsak hızlımıdır ?
yan yana gelmeden anlayamayız onu :D
Önce şunu belirtiyim ben senin bmw fanatiği olduğun kadar honda fanatiği değilim 106yıda severim bmwyi de severim taktir edilmesi gerektiği zamanda hiç çekinmem ederim.
60 da typerda vtec altı kalıyo o yüzden kimse 60 da basmaz m3le :) Her zaman 65-70 arası deneniyo 240 lara kadarda gidiliyor..Ağzını açmıyor derken m3 var m3 var sözü bile türk deyimler sözlüğünde yerini almış ağzını açmayan bmwcilerden mi çıktı bu deyim :) tek denediğim m3 var oda 210 a kadar öndeydim o ayarladı bastığımız hızı..Ben şimdi m3 mü geçmiş oldum? Benim demek istediğim olay bu.
Bence o kadar yüklü olmasına ve hafif olmasına rağmen yine de öyle boy boy açmamış. benim saydığım en fazla 2 boy ya var ya yok aralarında. Videoyu izlemeden önce yapılan yorumlara bakınca herhalde en az 5-6 boy açmıştır diye düşünmüştüm. Demek vtec üstü basılırsa S2000 önde olur.
106 ' nın Maşallahı var. S2000' nin de karizması ;) :)
helal tuğbaya maşşallah 106 mıza
ne bukadar tantana olurkı anlamam
s2000 sahıbı arkadas arasın bır daha bulussunlar bır daha gazlansın gecer yada gecmez ne fark eder
arabanın bırısı atmo son noktada bırısı baslangıcta daha
yürüyen yürümüş..:)
ciddi yüklenmiş her araba , normalde kendinden kat kat üst segment araçlara kafa tutar , hatta madara bile edebilir ki bu da gayet normal bir sonuçtur
iki kere iki dört
burada 106 ya hiç lafım yok , bravo gayet güzel şakacı olmuş :)
öte yandan videoda neden s2000 in hiç sesi gelmiyor? komple egzoz ve filtre ile biraz da olsa ses duymamız gerekmez mi? yoksa 106 nın ses seviyesi sebebiyle mi s2k nın çıtı çıkmıyor? :D:D:D
S2000 bu sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferruat/detay