helal 106 ya ......!!! emege saygı:)
Printable View
helal 106 ya ......!!! emege saygı:)
maşallah 2 aracada. Tubay başkan yürütürr :)
Sen hala 240 hp diye tutulup kalmışsın aracın o devirde ürettiği güç 100 hp civarıdır..Bak bende dyno verisi var 210 hp typer 4500 devirde 98 hp güç üretiyor ama 106 hep max gücünde.Bu videoyla 106 s2000 geçti demek doğru değil..İstanbulda denediğim en iyi yürüyen 106lar 65 de basıp 220 ye kadar arkasında tutmayı biliyor typerları başarı budur bence.50-180 scooter rollingi mi bu :)
Maşallah iki aracada..Daha yüksek hızlarda da video istiyoruz ki nasıl yürüdüğünü kıstas alabilelim..
maşallah araçlara
bu arada kaçta bastınız?
bayılıyorum ya honda ve baska marka tartısmalarına:D
hep bir bahane oluyor.haklı veya haksız...
ben olsaydım s2000 le hayatta o hızlarda basmazdım.
s2000 sahibide ne kadar kompleksiz ne kadar rahat bir insan oldugunu gostermis burda:icon_tup:
106 gtı da gercekten iyi gidiyor.bu zamanda halen cigerli gtı olması sevindirici masallah:icon_tup:
maşallah th'ye, uzunda bile maşallahı var 240 lara kadar kafa kafaya gitmiştik, yokuş aşağı ben, yokuş yukarı th geçiodu...
helal olsun tubay başkan helal olsun th 700.
50 180 scooter rolingimi diye soruyorsun :) bende sana sunu sorayım m3 le honda ları denetırken 60 la bastırıyorsunuz vanos kapalıyken :) kımse agzını acmıyor ama! 106 ayırmıs gıtmıs ıste daha bahane bulmaya gerek yok helal 106 ya :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ben ford connect'le 180 yapıyorum ... 180'de denememi biter :)