:hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
106 180 hp olmuş ya onun için söledim :)
vtec'de 170 hp felandır herhalde
106 nın içini sök...cip kısa egzoz cai
vtegin içini sök....kısa hedırs cai egzoz
0-400 pejo geçer
rolldede bence vtek geçer...200e kadar :)
200e kadar dedim çünkü 220 ye kadar burda basamıyoruz :)gördüklerimden örnek verdim...
hangisi o ROL mu?
zaten ROL dısında cekistigimiz baska vtec yok
dip not:artı pistonlu bilmem neli vtec sahiplerinin biz deniyelim diyince ya isi oluyo yada deposu dolu oluyo yada bilmem nesi oluyo...biz ankarada yürüdügünü gordugumuz her araca en fazla iki gun icinde deneme istegimizi belirtiyoruz zaten.
dedigim gibi keske arac olsada denesek deniyecek araba kalmadı sıkılıyoruz cuprayla bilmem neyle abuk subuk katogori dısı araclarla deniyoruz sıkıntıdan.
ya bırak sıkıntı yokmus sıkıntı buyuk !!!! s2k i gectınız sıkıntı basladı baksana helal olsun gecmısın bıle dıyemıyor bagzıları bundan buyk sıkıntımı war .. madem denemek istiyor vitek çi arkadas on kosul sunamaz yok beygırlerı esıtleyelım yok kıloyu esıtleyelım ... o sokerse sende sokeceksın kardesım o sokuk gelecek sen stock yok oyle bi dunya salakmı war burda ... ben hatırlarmısın arabayı sokmustum .. nıye soktum hulkla denemek içöin soktum, o sokuktu bende soktum hıcbırzaman hılmıyle aramızdada sen soktun ben soktum muhabbetıde olmadı .aynen boyle sende sokeceksın .. aynı sartlarda ol bu senın hakkın
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)