yanyana gelmeden tahmın olmaz:icon_tup:
Printable View
helal tuğbaya maşşallah 106 mıza
ne bukadar tantana olurkı anlamam
s2000 sahıbı arkadas arasın bır daha bulussunlar bır daha gazlansın gecer yada gecmez ne fark eder
arabanın bırısı atmo son noktada bırısı baslangıcta daha
yürüyen yürümüş..:)
ciddi yüklenmiş her araba , normalde kendinden kat kat üst segment araçlara kafa tutar , hatta madara bile edebilir ki bu da gayet normal bir sonuçtur
iki kere iki dört
burada 106 ya hiç lafım yok , bravo gayet güzel şakacı olmuş :)
öte yandan videoda neden s2000 in hiç sesi gelmiyor? komple egzoz ve filtre ile biraz da olsa ses duymamız gerekmez mi? yoksa 106 nın ses seviyesi sebebiyle mi s2k nın çıtı çıkmıyor? :D:D:D
S2000 bu sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferruat/detay
ben bmw fanatikligi yapmıyorum burda ! ki konu bmw deil zaten :) bende butun denedigim type-r larla 60 la denedım .. 60la 65 arasında cok bırsey yok, bızdede 80 de acık oluyor vanos biz ama zirlanmıyoruz vanos kapalıydı cok agırlık farkı war diye gecıldık felan dıye .. neyse konu ben degılım fazla uzatmıyacam burdakı konu 106 ile s2k 106 gecmıs ama bagzılarının ıçınden tebrık etmek gecmıyor .. sorun bence bu..
sen taktir ettigini soyluyorsun bak bu ne guzel :)
Bak ben bu sitede belki en çok m3 le deneyen typeR sahiplerinden biriyim. Ben 7 boy m3 geçtim 10 boyda geçtim ama herzaman en hızlısını baz aldım eczacının m3 üyle kafa kafaya gittim 70de bastık 245 e kadar kafa kafaya gittik biz.Burada tabikide pejo maşallahı var ,demek istenilen adilane rolling sen 70 de bastır s2k yi teke tek olsun kimse birşey demez.s2k benimde vardı nasıl bir araba olduğunu iyi bilirim.o arabalar ve vtı lar vtec devrine gelmeden sıradan bi arabaylada geçersin. s2k geçtim demek için ortak bir hızda basmalısınız ..
s2k ler devrıne gelmeyınce yurumuyor ya aynı sekılde m3 lerde oyle :) cunku aynı sıstem kullanılıyor. vtec, vanos bunların gorevı aynı :) ben sunu dedım m3 lere 60 la gazlatıp gecınce oluyorda s2k e 50 ıle bastırınca neden olmuyor?? dedıgın gıbı m3 gectım demek ıcınde ortak bı hız secmek lazım. sana burda hak werıyorum ..:):)
ben 2.vites 70de basıyordum bütün m3 lerle. vanos kapalımı oluyor ? s2k ile m3 kıyaslayınca s2k ninde gtı la denerken 80de basması lazım . nası olsa pejo her devirde yürüyor hızın s2k için önemi var oda 80 olmalı. en kötü 75 olsn yani. s2k 1 de 70 2de110 yapan bi araba
maşallah 106 ya :icon_tup:
magdem bu araba gazlama anında vtec altındaydı bırsonrakı vıteste nıye yakalayamadı ozmandamı hala vtec altında devam edıyor