sagolasın kadir abi:icon_tup:
Printable View
kadir bey rajonu kesmiş yine buyugumuz olarak :) :):):):):):)
maşallah ik aracada 106 çok güzel vites çekiyo. SMG gibi:D
tabi honda geçilemez, bidahaki sefere 2. vites 90 da basında herkes rahatlasın honda geçilemesin falan filan
maşallah 106ya
2 aracada masalah arkadaslar bıkmadınzmı bu bos konusmaları yapmaktan ??
searock/// yavrım nasıldın nerelerdesin:rolleyes:o nasıl bir avatardır ya merak ettim simdi cok feci gorunuyor:icon_tup:neyin pesindesiiiiiin:Den son gorustugumuzdeki dedigin seyse OK de :D:D:D
yaa bıkmadınızmı aynı muhabbetlerden beyler... yok kilosu az yok 60 da basmış geçtimi kardeşim bitti gitti daha neye çamur atılıyor aşın artık şu mantığı anlaşılmış basılmış itiraz etseydi basan arkadaş derdi sizemi düştü az basmış çok basmış aracın sahibi bişe demiyor HONDACILAR ayakta abooo s2000 kıçı kırık 106 ya geçildi marka delisi olmayın arkadaşlar allah kimsenin arabasına kaza bela vermesin fanatikliği bırakalım elinize ayağınıza sağlık diyelim olsun bitsin...
Honda ve 106 roll kavgasız olur mu:D:D:D
Olmaaazzz :hahaha:
TH gtı AC gtı dan tahmin ve kıstas alırsak hızlımıdır ?
yan yana gelmeden anlayamayız onu :D
Önce şunu belirtiyim ben senin bmw fanatiği olduğun kadar honda fanatiği değilim 106yıda severim bmwyi de severim taktir edilmesi gerektiği zamanda hiç çekinmem ederim.
60 da typerda vtec altı kalıyo o yüzden kimse 60 da basmaz m3le :) Her zaman 65-70 arası deneniyo 240 lara kadarda gidiliyor..Ağzını açmıyor derken m3 var m3 var sözü bile türk deyimler sözlüğünde yerini almış ağzını açmayan bmwcilerden mi çıktı bu deyim :) tek denediğim m3 var oda 210 a kadar öndeydim o ayarladı bastığımız hızı..Ben şimdi m3 mü geçmiş oldum? Benim demek istediğim olay bu.
Bence o kadar yüklü olmasına ve hafif olmasına rağmen yine de öyle boy boy açmamış. benim saydığım en fazla 2 boy ya var ya yok aralarında. Videoyu izlemeden önce yapılan yorumlara bakınca herhalde en az 5-6 boy açmıştır diye düşünmüştüm. Demek vtec üstü basılırsa S2000 önde olur.
106 ' nın Maşallahı var. S2000' nin de karizması ;) :)