User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: nolur yawaş!! yine eskişehir yolu yine kaza

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar tamam yol tehlikeli bir yol ama burası zaten türkiye ve yollarımız berbat ve bunları bilerek hareket etmemiz lazım...önlem alınmadığı sürece bu tip şeyleri ne yazıkki görücez ama şu da var sağ ayağa birazda hakim olmak gerekiyo yol nekadar kötü olursa olsun gazlamamakta yarar var..çünkü devletimize bakarsak bu yolların haliyle işimiz iş...izledim ve tüylerim diken diken oldu...gerçekten çok üzüldümm..allah kimsenin bşaına vermesin..ölenlerin ailelerine allah sabır versin..lütfen dikkatli olalım!!!

canjan
    Misafir
    alkol çıkmadı kaza yapanlarda daa dorusu araba kunlananlarda!!

yaso325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olan geride kalanlara oldu giden zaten gitti...

allah meleklere görevlerini dağıtırken sıra azraile geldiğinde;azrail,allaha kulların beni kötü tanıycak demiş.
    ALLAH;

ben onlara öle bi sebep vereceğimki sen akıllarına bile gelmiyceksin demiş...

.................................................

PASAKIZI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cocuklar sansızdı belkıde herseyden ote

hergun ölümü teyit geciyoruz... keşke son olsalar ama olmayacak biliyoruz
    konu farklı yerlere gelmıs ama
    benım eskisehirde okudugum zamanlardaki yıl 2000 4 araba birbirne girmişti ve tüm arkadslarımız bizim okuldandı hepsini kaybetmiştik

hiç bişi değişmedi halen birileri acı bi şekilde ölüyo.

özgürlük yollarda değil içimizde var olur unutmasak .. daha dikkatli olsak belki birascık uzatırız yaşam sürecimizi

koray@si
    Misafir
    Alıntı brt51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tamam yol tehlikeli bir yol ama burası zaten türkiye ve yollarımız berbat ve bunları bilerek hareket etmemiz lazım...önlem alınmadığı sürece bu tip şeyleri ne yazıkki görücez ama şu da var sağ ayağa birazda hakim olmak gerekiyo yol nekadar kötü olursa olsun gazlamamakta yarar var..çünkü devletimize bakarsak bu yolların haliyle işimiz iş...izledim ve tüylerim diken diken oldu...gerçekten çok üzüldümm..allah kimsenin bşaına vermesin..ölenlerin ailelerine allah sabır versin..lütfen dikkatli olalım!!!
    istediğin kadar hakim ol istersen en sağdan 30km ile git.Yine ölebilirsin.Burda herkesin demek istediği anafikir şu:
    Kendini bilmezin teki 150km ile refüjden havalanıp sen daha göremeden üstüne çıkıyo.İş kendimizin dikkatli olmasıyla bitmiyo yani

koray@si
    Misafir
    Senelerdir esk yolunu kullanıyorum kaç tane olümlü kaza gordum hatırlamıyorum karşı şeride geçmeler yuzunden.
    Adamlar milyarlık direkleri diktiler cok gerekliymiş gibi. ama senelerdir bi bariyer yapmıyolar o yola.İstanbul yolunda yer yer uzun bariyerler var. Aslında bişeyler yapmak lazım bariyer yapmaları için.Yolu trafiğe kapatıp eylemmi yapsak

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle bişey olursa eylem falan ben warım cidden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)